Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrara

Jak umiejętnie walczyć o mężczyznę?

Polecane posty

Gość marrrara

Sprawa wygląda tak: przez wiele lat byliśmy razem. Było wspaniale. Teraz, od dłuższego czasu, snuliśmy plany o zamieszkaniu razem, dziecku, ślubie. Ja nie zauważyłam, ale go chyba przerosły przygotowania ślubne i cała otoczka prawdziwego życia. Nie powiedział mi, że mu brakuje Nas w Nas. I poznał jakąś kobietę, przed którą mógł się popisywać i czuć się lepszy. Rozeszliśmy się niedawno. Ale znalazłam w sobie tyle sił, żeby umówić się na kawę, powyjaśniać trochę, a tak naprawdę to była taka mała randka. Siedzieliśmy 3 godziny razem i śmialiśmy się jak za dawnych czasów, aż oczy mu się świeciły. Po wczorajszym spotkaniu czuję, że nie wszystko jest stracone, że wcale się nie odkochał w 100%, tylko się pogubił. I teraz pytanie, jak walczyć o faceta umiejętnie, żeby pokazać mu, że jesteśmy dla siebie stworzeni, ale żeby nie czuł nacisku z mojej strony? Ile czekać na jego odpowiedź, żeby nie zdążył o mnie zapomnieć? Tak, to, że zdradził, boli, ale nie chcę przekreślać jeszcze tego związku. Chcę walczyć o swoje szczęście.

Gość yyyyyyyyxxxxxxxnnn
a nie zauważyłam, ale go chyba przerosły przygotowania ślubne ------------to jeszcze raz chcesz slub przygotowac???? masz tyle kasy????

Gość marrrara
Nie chcę przygotowywać na razie żadnego ślubu. Chyba nie byliśmy na ten krok jeszcze przygotowani. Ale chcę o niego i naszą miłość zawalczyć. Po prostu.

Gość yyyyyyyyxxxxxxxnnn
niw wlaz nigdy z butami, poczekaj na jego krok, faceci nie lubia natretnych kobiet, jezeli mu zalezy sam ci powie

Gość gooooooooooooosc
Siedzieliśmy 3 godziny razem i śmialiśmy się jak za dawnych czasów, aż oczy mu się świeciły. oczy nie swiecily sie z twojego powodu facet jest poprostu szczesliwy z tamta kobieta :D

Gość marrrara
Tak, teraz też to zrozumiałam i dam mu czas, żeby zatęsknił. Ale czy w ogóle ma sens np. za jakiś tydzień/dwa/ może trzy wyciągnąć go na niezobowiązujące piwko, żeby mu pokazać to, co we mnie kochał? Żeby sobie przypomniał.

Gość yyyyyyyyxxxxxxxnnn
żeby mu pokazać to, co we mnie kochał? Żeby sobie przypomniał. ------CO CHCESZ MU POKAZAC ?CYCKI???

Gość marrrara
Czyli co, lepiej sobie odpuścić od razu i nie walczyć? Bez sensu. Jak można nie walczyć o swoje szczęście???

Gość marrrara
żeby mu pokazać to, co we mnie kochał? Żeby sobie przypomniał. ------CO CHCESZ MU POKAZAC ?CYCKI??? No, bez przesady, aż tak płytki to on nie był:D Chociaż je lubił.

Gość stefania g1
wiesz, nie wiem czy jest sens o cokolwiek walczyc.Jakby Cie chciał, to nigdy nie dopusciłby do obecnej sytuacji.Faceci tacy są, szybko sie nudza niestety

Gość bxbxbc
Walcz o swoje szczęście, nie sugeruj się tu różnymi dyrdymałami, kóre ludzie wypisują. Bo możesz potem żałować i się zastanawiać.

Gość 398439483948
Tak walcz a potem bedziesz miala sprawe o stalking.

Gość bxbxbc
Walcz o swoje szczęście, nie sugeruj się tu różnymi dyrdymałami, kóre ludzie wypisują. Bo możesz potem żałować i się zastanawiać.