Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KokoCzanel

Co zrobić żeby mieć ''wpadke'' (ciąże) z facetem?

Polecane posty

Gość KokoCzanel

Nie pytajcie mnie dlaczego to robie, po prostu pomozcie mi. Wczesniej sie zabezpieczalismy jak tylko sie da , brałam tabletki + prezerwatywy, nie biore ich juz od dwoch miesiecy ale moj facet zawsze sam kupuje gumki, myslalam zeby jakąs podziurawic ale nie da rady, sam sobie je zakłada i sam sciaga. Gdy kochalismy sie w aucie uwazal zeby nic sie nie ''wylalo'' :/ Do tego zawsze bierze te grubsze wiec nie ma mowy zeby pękla. Co mam zrobic zeby miec wpadke? upić go ?

Gość agnieszka_agnieszka
Musisz być nieźle pojebana 🖐️

Gość KokoCzanel
za takie komentarze jak ten wyżej dziekuje

Gość bylem.u.kolezanki
po twoim mailu znalazlem cie na fejsbuku zaraz znajde w znajomych twego faceta poinformuje go o twoim spisku !!!

Gość KokoCzanel
nie mam fejsbuka

Gość agnieszka_agnieszka
A co chcesz usłyszeć? Gardzę takimi tępymi idiotkami, które chcą złapać faceta na dziecko. Czy Ty zdajesz sobie sprawę, że dziecko to nie zabawka? Nie można traktować jego jako przedmiot, który jest Ci potrzebny do osiągnięcia jakiegoś celu. A Twój facet? Pewnie ma plany na przyszłość, być może chce rozwijać się zawodowo, a może po prostu jeszcze nie chce bawić się w dom. Ocknij się kobieto!

Gość KokoCzanel
mowil ze chce miec dziecko, a ja nie mam na co czekać, nie mam zamiaru byc 30letnią matką

Gość weraaaaa
a jak cie zostawi?

Masz chociaż wykształcenie, pracę w miarę dobrze płatną oraz własne mieszkanie? I jakie są Twoje układy z rodzicami, bo będziesz zapewne potrzebować ich pomocy/

Gość agnieszka_agnieszka
Proszę Cię :D Do decyzji o dziecku trzeba dojrzeć. Skoro Twój facet nie ma nic przeciwko, to dlaczego nie porozmawiasz z nim o tym i nie zaczniecie się wspólnie starać jak normalni ludzie? Bo wolisz się bawić w dziurawienie prezerwatyw. "nie mam zamiaru byc 30letnią matką" :classic_cool: Bo co? Wszystkie koleżanki zmieniają już pieluchy? Dla mnie jesteś totalnie nierozsądna i w życiu nie powierzyłabym Ci opieki nad dzieckiem.

Gość KokoCzanel
No właśnie, wszystkie koleżanki już mają, a ja nie. Ja też chcem, żeby nie mówiły, że jestem grosza czy jakaś wadliwa co dziecka miec nie może.

Gość rozumiem, ze chcez zostac sama
z dzieckiem? Bo nie sadzisz chyba, ze ow facet Cie kocha i jest pewnien, ze chce byc z Toba do konca zycia? Skoro nie chce miec dziecka, to znaczy ze nie chce sie wiazac! Jest mu dobrze tak, jak teraz. I nic wiecej!

Gość jestescie po slubie?
jaki staz i czy macie mieszkanie?

kochaja sie w samochodzie, wiec to malolaty na utrzymaniu rodzicow...

a jesli Ci sie nie oswiadczy? Bedzie tylko placil alimenty, a Ty sama bedziesz do parku z wozkiem latac? Co wtedy powiedza Twoje kolezanki? Babcia mieszkanie przepisze... A teraz nie moze? I co potem z babcia?

Gość 52352
Po alkoholu nie będzie mógł uprawiać seksu. Najwyżej upij go i wtedy te prezerwatywy z portfela poprzekłuwaj. Albo sama zacznij kupować gumki. I przekłuwaj je.

Gość KokoCzanel
babcia chce miec pewnosc ze to mieszkanie nie pojdzie na zmarnowanie, boi sie ze sprzedamy to (zwlaszcza moj ojciec mnie do tego namowi). Babcia chce przeniesc sie do siostry mojej mamy, ma bardzo duzy dom.

pierdolnieta jesteś. nie nadajesz sie na matke skoro chcesz mieć dziecko tylko dlatego że koleżanki mają. TO NIE LALKA BARBIE!!!

Gość KokoCzanel
to o kolezankach NIE JA PISALAM to jakis podszywacz !!! Chce byc matką a nie ze kolezanki mają a ja nie poza tym nie chce byc matką po 30stce, chce teraz, na co mam czekac? az on sie łaskawie zdecyduje? W takim tempie nigdy nie bedzie chcial bo sie przyzwyczai do wygodnego zycia bez dziecka i zobowiązan a ja zostane z reką w nocniku

Gość jesteście bez ślubu
to facet prędzej będzie chciał badań na ojcostwo niż się oświadczy bo dziecko jest. Żyjecie w konkubinacie więc czy będzie mu przeszkadzało wyrzekanie się ponoć swojego dziecka?

Gość KokoCzanel
to co ze bedzie chcial badań? przeciez to bedzie jego dziecko a nie obcego

Gość KokoCzanel
ja 24 on 29

Gość alebezedura
dobrze, że facet sam ma łeb na karku i dba o zabezpieczenie...

To do 30tki masz całe 6 lat.Gdzie Ty się tak spieszysz? Ureguluj najpierw kwestię tego mieszkania, bo to, że babcia chce zamieszkać gdzie indziej nie znaczy od razu, że właścicielka tego domu aż tak tęskni za babcią. Przy tym swoim aktualnym planie możesz rękę w nocniku umoczyć aż za łokieć.

Gość gfjghjfuyuj
no własnie, mądry facet a nie taki pojeb jak Ty, mam nadzieje ze cie zostawi

Gość alebezedura
a jakie macie wykształcenie i prace? bo dziecko kosztuje, wiesz?

Gość Zuzanna Amelia & 22
Nie pomoge Ci bo chcesz zrobic dokladnie to co ja potepiam. Tak jak Ci ktos tu napisal: dziecko to nie zabawka ani karta prztargowa w szantazowaniu i zmuszaniu do slubu. Nie pasuje Ci uklad bez slubu to powiedz to facetowi. Zwiazek 4 lata to zwiazek juz przechodzony. Ale moze z racji tego ze sie znacie i kochacie - przejdzie. Facet jest wyraznie inteligentny skoro sie sam zabezpiecza. A Ty myslisz przy pomocy cipy. Moze dlatego nie chce sie z Toba ozenic ? Nie pasujecie do siebie . To akurat jestem w stanie zrozumiec po tym co napisalas. Pogadaj z facetem o tym czego chcesz i albo sie rozstancie albo sie pobierzcie.Dziecka do tego nie mieszaj.