Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

do fanek rammstein'a

Polecane posty

Jest taki stereotyp, że dziewczyny słuchające tego rodzaju muzyki są małe i brzydkie. Stąd moje pytanie: jakie jesteście? Wpisujecie się w ten stereotyp, czy od niego zdecydowanie odbiegacie? I jeszcze: jak się ubieracie na codzień?

Gość buhahahahahallllll fanka
to mnie rozbawiles mam 167 nie ubieram sie jak fanka rammsteina -zreaszta jaka taka wyglada? no i napewno brzydkanie jestem :D

Ja nie mam nic do Ciebie, ale wiesz, że jest taki stereotyp, że jak dziewczyna słucha takiej muzyki to raczej do piękności nie należy... Fajnie, że od niego odbiegasz... A jak się ubierasz?

Gość mała i bzydka :)
trafiłeś w sedno :D

Gość mała i bzydka :)
ale to słodka wredota :)❤️

Ja nawet ich lubię (jedyni niemcy, dla których robię wyjątek)Brzydotą nie jestem raczej. Ubieram się jak kobieta (przeważnie) czasem na luzie, ale na metalówę nie wyglądam mimo, że słucham. I to jest głupi stereotyp, bo jest mnóstwo dziewczyn, które słuchają metalu, a nie noszą glanów, czerni od stóp do głów, czarne włosy, czarne oczy, bordowe usta...

margirit: nie no, fajne, takie klimatyczne. Gdzie je zrobiłaś, w jakimś barze?

Gość kifcoof
Słucham a jestem wysoką jasną blondynką :P

kundzia: tego to nawet nie znałem. No ale ja nie jestem jakimś wielkim fanem. Czasem lubię posłuchać, ot tyle...

margirit: a jakich ogólnie gatunków muzyki słuchasz? Tylko metalu, czy czegoś innego też? Jakiś rock, jazz, klasyka?

nie tylko metalu. Słucham też rocka, klasyki typu led zeppelin, pink floyd, ac/dc, pearl jam... i takie tam.

chociaż z tych wspomnianych przez Ciebie czerni, to ja lubię np. czarne paznokcie u dziewczyn. Na dłoniach albo na stopach wyglądają zajebiście...

Gość stein
mam prawie 40stke, 168cm, 58kg, ubieram sie klasycznie (praca), brzydka nie jestem

stein: to co, że masz prawie 40stkę. Przecież nigdzie nie jest napisane, że to muzyka dla małolat...

już nie pamiętam czarnych paznokci u siebie, ale u stóp nigdy nie miałam :) bo wyglądałoby to jak trupie nóżki :D u rąk bywało, teraz wole czerwień, bordo.. różnie.

Gość bfgbraaa
:D nie jestem ani mała ani brzydka nawet po koncercie. W ogóle niema brzydkich kobiet, tylko są zaniedbane. Jestem wysoka- to nie moja zasługa, bycie szczupłym owszem; nawet jeśli byłabym małą kulką słuchałabym R+. Muzykę ma się w sercu przeciez..