Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

do fanek rammstein'a

Polecane posty

ten tamdziwię Ci się, bo przecież nie widać twarzy, więc nawet nie możesz być pewny, że nie jestem brzydka :)

margirit: led zeppelin to był ulubiony zespół mojego ojca :) Widać, że to muzyka ponad pokoleniami... Pewnie podobnie jak Stonesi czy Beatlesi

kochana, jak nie widać twarzy to nawet jest bardziej pociągające. Takie niedopowiedzenia są najciekawsze...

moi rodzice też w klimatach zeppelinów, black sabath i takich się obracali. Teraz ja się obracam ;) mało tego.. odziedziczyłam wszystkie winyle, bo moje rodzeństwo się nie zna na muzyce :P

no aktualnie nie słucham, bo sprzęt padł już dawno. Ale jak będę na swoim to się postaram o nowy :)

no zdarza się, że czasem coś kupię z procentami. Z resztą chyba każdy czasem bywa w sklepie po alkohol ;> rzadziej lub częściej

Nie Mam ulubionej :) Każda Ich piosenka przyprawia Mnie o dreszcze :classic_cool: A dzwięk gitary Kruspe jeży włosy na nogach :classic_cool: Faya :D :| 3 dni ciszy :classic_cool:

napisałam, że się nie znają na muzyce, bo się nie znają ;] mój brat to technopała, siostra też nie za ciekawie.Sonne rammsteina jest nawet dobre i teledysk jest fajny ;d ale ja ogólnie nie zwracam uwagi na teledyski.

margirit: to to już są naprawdę ciężkie klimaty, jeżeli chodzi o teledysk.

znam tą piosenkę, mam całą ich dyskografię no i ta piosenka... no nie należy do moich najulubieńszych, ale też nie do tych najgorszych. Oni ogólnie są nieźli :) ale soad jest dla mnie lepszy pod każdym względem

ale teledysku to nie widziałam :D śmieszny :) pewnie długo szukali tych lasek, albo sprowadzili je zza granicy :)

sugerujesz, że w Niemczech nie ma zgrabnych dziewczyn? To nie są przecież jakieś piękności..