Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gipcia

co znaczy dla mężczyzny określenie: "dobry seks"

Polecane posty

Gość ale zaskoczenie
moze byc niebezpieczne chyba? bo jesli jemu sie nie spodoba? ja mam taka fantazje, ze wchodze do niego do domu, mowie, ze mam pol godziny i od razu zaczynamy sie kochac, mama na sobie tylko plaszcz i ponczochy (no i buty :P ) ale jesli on bedzie zajety albo mial ochote pogadac albo cos? czy cos takiego jest w stanie faceta zniechecic?

Gość mdkijwkjsk
dam ci przyklad : idziesz z tym swoim i widzisz super ekstra seksowna laske , bezczelnie afiszującą się ze swoja seksualnoscią faececi w takich wypadkach przyzwyczajenni sa do tekstów swoich dziewczy w rodzaju : na pewno dziwka ! ewentualnie wyłappuja rzekome niedoskonałosci typu druga rzesa od prawej jest krótsza o dwa milimetry . a ty zrób inaczej , powiedz : fajna laska , ale ma fajny tyłek i jak nim kręci , ciekawe czy lubi ( tu to co lubisz , np minetka) tak jak ja . facetowi wyjda oczy na wierzch , uwierz mi a jak jeszcze popatrzysz mu w oczy i powiesz , kurcze na samą myśl o tym robię się mokra to zacznie gorączkowo szukac ustronnego miejsca wypróbuj i zdaj relacje , przyjmujemy reklamacje :)

Gość mdkijwkjsk
ale zaskoczenie zajefajnie , o to właśnie chodzi , płaszczyk a pod spodem np nic albo seksy strój , o to chodzi ,zebyś zaryzykowała , bez tego tobie też niebędzie dobrze :)

Gość ale zaskoczenie
jeszcze mam pytanie jedno - jak facet reaguje na siniaki? bo ja wlasnie czasami podczas seksu nie panuje nad soba troszke, bez przesady ale jakos za mocno czasem zlapie czy drapne po plecach ;) i on mi potem mowi, ze ma siniaki i takie tam, i mowi o tym chetnie, więc zastanawiam się czy to dla niego jest powód do dumy swojego rodzaju (że mi bylo dobrze)?

Gość mdkijwkjsk
oczywiście ,że tak to, go nawet kręci , przynajmniej mnie :)

Gość gipcia
mdkijwkjsk- dobry pomysł:),dodam tylko, że na sms typu "chce sie z tobą kochac:)" On nie reaguje... Mężczyźni odezwijcie się:) kiedy mówicie ze to był"fajny seks"? i dlaczego..:)

Gość ale zaskoczenie
no to jeszcze jedno :) ja się na początku bardzo wstydzę, raczej zawsze, za każdym razem jak zaczynamy się calować to spuszczam wzrok, albo prygryzam wargi, całuje namiętnie ale hamuję się na chwilkę i tak kilka razy, dosłownie jakbym to robila pierwszy raz! czuję się jak gówniara, a znamy się kilka ładnych lat..potem wszystko idzie z płatka, ale następnym razem znowu to samo, jak nastolatka :D czy facet może mysleć, że jestem jakas dziwna? czy może mu się to podobac? to jest niesialość - nawet po alkoholu zachowuję się jakbyśmy się kochali poraz pierwszy! owszem, jestem namiętna i to wszystko co pisalam wcześniej ale taki wstep mam własnie... :D

Gość mdkijwkjsk
ale zaskoczenie jestes ideałem kochanki :) daj swój numer , muszę sprawdzic czy to prawda :P

Gość ale zaskoczenie
mdkijwkjsk - dzięki za odpowiedzi :) nigdy tu nie pisałam, bo zawsze mi się wydawalo, że sami gówniarze tu siedzą i sie wygłupiaja tylko

Gość ale zaskoczenie
:) ha ha jasne już piszę ;)

Gość mdkijwkjsk
ale zaskoczenie pomyśl np tak wchodzisz do domu w samym płaszczyku i pończochasz , on np siedzi i coś przy komputerze robi podchodzisz, patrzysz i mówisz: niebolą cię palce od tego ciągłego klikania , przy okazji zorientujesz się czy coś jest nie tak , powiedz,że rozmasujesz te zmęczone palce , weź jego dłoń połz na swojej nodze i ciągnij ją do góry do wiadomego miejsca , potem to już wiesz :)

Gość ale zaskoczenie
przepraszam gipcia, że sie wchrzaniłam na twój topik z moimi pytaniami, ale też byłam ciekawa :) będę tu czasem zaglądać, może też sie czegos dowiem!

Gość ale zaskoczenie
on zazwyczaj wychodzi do drzwi jak wchodzę, wtedy zdejmuje płaszcz i on go wiesza...więc zamiast zdejmować tym razem mogłabym zapytać go czy jest pewien, jednocześnie biorąc jego rękę i wkładając pod płaszcz..i patrząc mu w oczy - gdyby nie miał ochoty go ze mnie zdjąć, moglabym poprostu powiedzieć, że i tak miałam tylko 10 minut i mogę sie napić szybko kawy ;)

Gość ale zaskoczenie
w ogóle to musze przyznać, że jestem totalna trąba jesli chodzi o dominację, lubię jak facet przejmuje inicjatywe - ja moge najwyżej zacząć go calować albo włożyć jakies ciuszki czy zrobić striptease, ale reszta musi należeć do faceta - nie moglabym od początku do końca kogoś uwieść, zacząć - owszem, ale potem muszę się kompletnie poddać, bo jakby mi się facet położył i czekal to nie wiedzialabym co z nim zrobić :)

Gość mdkijwkjsk
podobnie : spróbuj i zdaj relacje jak było . tylko nie wymieknij , zobaczysz ,że będziesz miała tętno 220 :))

Gość ale zaskoczenie
pisalam do ciebie, mdkijwkjsk - powinnam chyba dać nagłówek jakis :)

Gość ale zaskoczenie
no właśnie, kurczę, żebym tylko nie wymiękła :D albo nie daj boże nie zapomniala scenariusza i nie zdjęla płaszcza jak zwykle, bo wtedy cały misterny plan.. ;)

Gość mdkijwkjsk
tak , :) muszę lecieć , nie zapomnij zostawić numeru :P ;)

Gość ale zaskoczenie
dzięki za rady :) do następnego razu ;)

Gość Wacław Wspaniały
Dobry sex jest wtedy gdy sąsiedzi zaczynają przychodzić na skargę :-D

Gość gość
HEJ MASZ OCHOTKE?

Gość gość
Szukam laski na zwiazek i sex mam 23 lata pomorskie Czersk prawiczek numer 884285247

Z pewnością nic dobrego dla kobiet. :( :P Czy jest pełnia Księżyca, czy zwykły kibel w pubie, każda wbitka, to dla faceta "dobry seks". Oczywiście przy zielonym świetle z drugiej strony ;) :D i wtedy zawsze jest dobry :) Ci co zatrzymują się na dłużej, mogą opowiadać o doskonałym, ale to już inna historia ;) 🖐️

Gość Sitxgk kh

Dżentelmen nie uprawia seksu

On robi miłość/kocha się

Gość Romantyk

Napiszę krótko, jestem długodystansowcem, jeśli po upojnej nocy i dwóch zaje... orgazmach i trzecim rano kobieta weszła do łazienki i po chwili z niej wyszła, patrząc mi w oczy  mówi: coś ty ze mnie zrobił, zobacz jak ja wyglądam.  To chyba mówi o tym ze to nie był dobry seks, to był bardzo dobry seks.