Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnikus

jak zapytać?

Polecane posty

Gość zapytajnikus
Właśnie tak to czasami bywa. Praca, obowiązki i bezsilność... Co do 200 km to przy sprzyjających warunkach oczywiście to jest przeszkoda do pokonania. W tej jednak konkretnej sytuacji jak spostrzegła migotka stąpam po cienkim lodzie. Masz racje migotko, lepiej jak poczekam i dam Jej czas do namysłu. Zaufam losowi...

Gość 200km to nic
losowi czasami trzeba pomagac;) troche odczekaj, ale nie za dlugo:) tak naprawde wiele inicjatywy jak na mezczyzne nie wykazales:p

Gość 200km to nic
wyloz roznice miedzy normalny podryw a docieranie sie? dla mnie docieranie sie to jest W ZWIAZKU, a nie w fazie zapoznania/randkowania gdzie inicjatywa jest glownie w rekach mezczyzny

Gość 200km to nic
tak, tyle, ze skad ta dziewczyna ma o tym wiedziec? moze jest wycofana, poniewaz on jest wycofany/niejednoznaczny?

Gość zapytajnikus
Swego czasu wykazywałem i nie zostawało to docenione. To jednak dotyczyło innej historii. Różnie to bywa - starasz się i nie zostaje to docenione, a wygrywa ten co jest obojętny. Widać czasami nie warto gonić za białym króliczkiem. Kobiety bywają nieprzewidywalne. Ponadto sam fakt, że zdobyłem się na odwagę, przełamałem swoje lęki i postanowiłem pojechać do Niej to naprawdę dużo z mojej strony zwłaszcza po tym czego kiedyś doświadczyłem.

Gość 200km to nic
taaa, wirtualnie jak nie maja ze soba prawie zadnego kontaktu, nie widzi body language tylko pol slowka przez sms:o moze miec takie przypuszczenie, ale nie pewnosc, rownie dobrze moze uznac to za oznake obojetnosci

Gość zapytajnikus
wiecie co było by miłe - taki rodzaj deklaracji - w sensie kilku słów - np. dziękuję, że byłeś ze mną szczery choć w zasadzie trudno zapewne cokolwiek powiedzieć komuś kto naświetla tak sytuację jak ja

Gość zapytajnikus
dlatego mówię, że te 200 km nie pomaga

Gość oblechostwo
ja tylko powiem cos z mojej strony ja tez mam znajomego, który chyba smaki do mnie cholewki :P w każdym razie- on mnie w ogole nie interesuje jako facet... rozmawia sie mi z nim dobrze, ale to nie jest tak, ze jak z nim nie rozmawiam to mi tego brakuje- wiecie w czym rzecz... no i tez NIGDY do niego sama nie piszę, bo zwyczajnie nie mam takiej potrzeby/ochoty, a przy okazji też nie chcę go niepotrzebnie 'rozochocić'... więc jesli on cos napisze to owszem- odpisuje... czasem po chwili... czasem na drugi dzień, a czasem w ogóle...

Gość oblechostwo
'smali cholewki' P

Gość zapytajnikus
no więc właśnie

Gość 200km to nic
nie zadzialasz bardziej jednoznacznie, nie dowiesz sie na czym stoisz (mala przerwa ok)

jesli nie napisala to chyba najlepszy znak zeby troche spasowac... czasami nawet najbardziej wyrozumiala osoba musi sie przekonac do drugiej strony, szczegolnie jesli ona na tacy pisze o sobie w zly sposob... ale niepowiedziane ze nie poczuje czegos, jesli jest inteligentna ciekawa osoba moze sie to rozwninac w naprawde gleboka relacje... trzymam kciuki :)

Gość zapytajnikus
Wiecie... 3 lata temu zadeklarowałem i wyhodowałem w sobie pewną myśl, że zawsze już będę sam.

Gość zapytajnikus
tylko taka relacja wchodzi w grę.. innej nie uznaję.. muszę być co do kogoś naprawdę przekonany, być owej osoby pewien by zaufać wszystko albo nic

Gość zapytajnikus
wszystko chyba zostało już powiedziane, prawda?

Gość zapytajnikus
dziękuję

Gość zapytajnikus
nic więcej nie trzeba pisać pora wziąć odpowiedzialność w swoje ręce i dojrzeć do pewnych kwestii to był bardzo owocny okres w moim życiu obym potrafił wyciągnąć z tego słuszne wnioski nie mogę też dawać się ponieść emocjom dziękuję za rozmowę naprawdę pomogła mi

Gość zapytajnikus
rok produkcji 81

Gość zapytajnikus
ale w zasadzie jakie to ma znaczenie?

Gość zapytajnikus
młody nie jestem, raczej niedoświadczony, naiwny, lękliwy...

Gość no i bardzo dobrze zrobiłeś
to chyba było by na tyle z mojej strony - dobranoc

Gość zapytajnikus
ups ;)