Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martunia________1988

Pytanie dot kuchni (gotowanie)

Polecane posty

Gość martunia________1988

Witam, czesto mam tak, ze kroje kurczaka, wrzucam go do garnka i go gotuje (25min). No i nie raz niektore czesci (udka, skrzydelka itp) wyplywaja na wierzch i czesc z tych czesci nie jest zanurzona w wodzie. Czy po 25min gotowania musze przewracac te niezanurzone czesci do wody i gotowac kolejne 25 min? Pozdrawiam Martunia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hehe ale obciach
weź większy garnek i zalej całość woda a nie będziesz odwracać, coś taka tępa dziewczyno !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 33 lata i dopiero
MIĘSIWO MUSI BYC CAŁOKOWICIE ZANURZONE JAK NIE JEST ZANURZONE TO ZNACZY,ZE GARNEK JEST ZA MAŁY NA TAKA POTRAWĘ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 33 lata i dopiero
CAŁKOWICIE*****

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość martunia________1988
tak naprawde jestem facetem tylko udawalem martunie, zeby ktokolwiek mi pomogl :D i wlasnie gotuje kurczaka i potrzebowalem odpowiedzi. dzieki pozdro

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 33 lata i dopiero
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×