Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kłamczucha_25

Buduje zwiazek na wielkim, glupim klamstwie - co robic?

Polecane posty

Na poczatku jak go spotkalam to on podal mi swoje nieprawdziwe imie i zawod i mowil ze gra w jazz band, potem moze po miesiacu dosc szybko wszystko odkrecil,obrocil w zart powiedzial,ze powiedzial tak bo nie chcial podawac o sobie prawdziwych danych -mial zle doswiadczenia w tym zakresie- i tez mi bylo glupio ze mnie oklamal,zwlaszcza z imieniem czulam sie jak debilka ze sie przyzwyczailam do tamtego imienia...

Gość Nihilus
Ja tez tak naściemniałem na początku znajomości a potem gdy zaczęło sie robic poważniej to ze strachu przed kompromitacją (przeciez moi rodzice czy rodzenstwo powiedzieliby prawde dziewczynie) zerwałem. Potem zacząłem żałować, i postanowilem ze trudno, jakos sie z tego wykrece i powiem prawde, tylko ze wtedy to ona juz nie chciała sie ze mną spotykać w relacji chlopak-dziewczyna. Jak sobie pomyśle jak zjebałem sprawe to az dostaje zawrotów głowy, nie rob autorko tego bledu i powiedz prawde, albo kombinuj jak klamac dalej ale na Boga nie zrywaj bo bedziesz okropnie cierpiec, zechcesz to w koncu odkrecic i bedzie za pozno.