Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalna?

Jaki to typ faceta?

Polecane posty

Pomozcie mi to okreslic na chłodno. Jest sobie facet. Duzo bardzo pracuje. Nigdy nie miał dziewczyny, miał jakies przelotne znajomości, romanse. Jest bardzo zamknięty w sobie. Mieszka tylko z matką, bo nie chce jej zostawic samej. Twierdzi ze nei chce sie angazowac. Co z nim jest nei tak?

Gość NIC... NIE CHCE ZWIAZKU
finito

Gość zapytajnikus
Złe doświadczenia. Może dużo pracuje by stłumić w sobie uczucie osamotnienia. Mieszka z mamą, bo wiele Jej zawdzięcza i czuje się zobowiązany by się o Nią zatroszczyć. Sama dobrze wiesz, że kobieta czasami potrzebuje pomocy ze strony mężczyzny, zwłaszcza starsza osoba, która jest słabsza z racji wieku. Swoją drogą ekonomicznie zapewne to bardzo racjonalne i praktyczne. Koszty dzielą się na 2 osoby.

Gość rombusta
a ile on ma lat?

czemu dziwne? :O a co to jest jakis nakaz laczenia sie ?

To podaj jego pełniejszy obraz. Z pierwszego postu wynika, że to pracoholik, odludek i maminsynek, a z drugiego wyłania się inna, bardziej ludzka twarz. Jak na mój gust facet jakich wiele - nie chce się angażować, bo nie jest zainteresowany związkiem, ale zalicza przelotne znajomości, ponieważ ma swoje potrzeby. Dużo pracuje - fajnie, to znaczy, że ma pracę i kasę. A że mieszka z mamą - powodów może być mnóstwo (brak zdolności kredytowej, fizyczna pomoc rodzicielce, uzależnienie psychiczne, niechęć wyprowadzania się skoro ma wszystko podstawione pod nos...).

Z tego co wywnioskowałam to warunki miekszalne mu odpowiadają, bo nie chce niepotrzebnie wydawać kasy.

Gość zapierdalaczka
jak widać Ciebie to boli bo chciała byś go usidlić... pomyśl sobie, że ktoś taki chce być wolny i korzystać z życia pewnie coś w sobie ma skoro tak na niego lecą panienki zresztą co to za facet który zalicza przypadkowe puszczalskie a Ty chcesz się pewnie przekonać ile wytrzyma z Tobą a może myślałaś, że chwyciłaś Pana Boga za nogi, a tu klops dziewczyno weź się zastanów kogo chcesz zdobyć zresztą kobiety już takie są - nieracjonalne a potem krzyczą wokół jakie to nieszczęśliwe, jak to zostały oszukane i skrzywdzone

hmm nie bede sciemniac ze mi sie nie podoba, ale to raczej moje przerosniete ego. Niestety tak mam ze zdobywam dla samego zdobywania, a racjonalnie to faktycznie facet nei jest kandydatem na partnera. Boje sie takich co nigdy dziewczyny nie mieli i nikt go nie sprawdził.

to mozesz sobie tylko pomarzyc, jest sobota idz na balety to cie cala grupa facetow wyobraca i ci przejdzie.

wlasnie dzisiaj nie ide nigdzie. Mam plan porobic pozyteczne rzeczy na komputerze. I mam taki depresyjny nastroj, bo dawno takiego weekendu niestety nie spedzałam.