Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gtdag

nie umiem powstrzymac agresij wobec nadopiekunczej matki

Polecane posty

Gość Gtdag
czasem sie czuje jakbym miala z 80 lat czesto mam depresje i niska samoocene caly czas myslalam o leczeniu ale nie chce brac antydepresantow;/ chce sie sama z tym uporac a nie zmieniac rzeczywistosci lekami

Gość laskazestolycy
ja tez tak myslalam ale chyba pojde po leki, poza tym trzeba jak najwiecej czasu spedzac ze znajomymi.

Gość laskazestolycy
ale moza to fajnie za sukienka taka rock and rollowa?

Gość Gtdag
wlasnie nie mam znajomych:o zawsze mi wmawiala ze ludzie sa falszywi i czekaja na kazdy moj blad wiec unikalam ich:o glupia bylam

Gtdag - wiem co czujesz właśnie za to jej nienawidzę odcięła mi drogę ucieczki wmawiała mi że ludzie jakich spotykam mogą się okazać najgorszym chłam straciłam przez nią wiele szans, częściowo też przez nią :(

Gość MamaCóreczki
Moja mama nadal jest z moim ojcem.

Gość ja też (((((((((((((
a gdzie się podziewa wasza zdrowa nienawiść do nich i chęć zerwania wszelkich kontaktów itp?

Gość c rauai a
wiecie co a moja umarła więc może się zastanówcie co piszecie i czy byłoby wam lepiej bez nich a może doceńcie ze je jeszcze macie

Gość ja też (((((((((((((
to się ciesz a nie płacz, głupia chyba ze mialas dobrą mamusię to co robisz na tym topiku?

Gość moj kot jest rudy
dziewczyny nie przesadzajcie, po prostu muisicie dorosnac i stac sie samodzielne. Przeciez wypowiadaja sie tu same dorosle. Gdyby wasze mamy mialy lepsze zycie byloby im latwiej. Jestem teraz samodzielna i widze jakie jest to ciezkie zadanie i jak wciaz pojawia sie pokusa zwalania na kogos winy. Niedobrze! :s

Gość rfgrefgre
nie mogę powiedzieć że jej nie kocham...już prędzej o ojcu i bracie jednak matka nie zawsze była taka zła ,dużo też jej zawdzięczam,tylko widzę tą niesprawiedliwość czasem