Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Włączcie TVN style. Ciekawy temat

Polecane posty

Gość oj tam
oglądam ale nie wiem czy ta pani ma w ogóle jakieś klientki

Gość kolorowa kartka papieru
Widocznie ta pani doktor,nie chce kiedys przed Bogiem odpowiadac,za ulatwienie pozbycia sie ciazy....Nie wszyscy sa pseudo katolikami,niektore osoby naprawde nimi sa,tak ciezko to zrozumiec?

Gość oj tam
ale nie chodzi o aborcje tylko o nieprzepisywanie tabletek antykoncepcyjnych

Gość ijkh
kolorowa kartka papieru - jesli pani ginekolog jest taka "wielka katoliczka" to niech zmieni zawod albo specjalizacje... ona jest lekarzem i powinna swoje osobiste przekonania schowac do kieszeni... Polska nie jest krajem katolickim

Gość oczywisce , to jest lekarz
czy ktos ma czekac, az przestanie leczyc, mowiac - Bog dał, Bog wziąL?

Gość też widziałam
ten program..:O

Gość też widziałam
a teraz leci na problemy zawadzka, Ci rodzice wyglądają jakby po 20 lat mieli, mają trojaczki 5 letnie w tym jedno upośledzone i jeszcze 10 miesięczne..i ta matka :O ma pretensje do świata całego, że jej upośledzone dziecko jest inne od pozostałych...że się nie słucha i robi po siebie...a zawadzka od razu do niej z tekstem, że nie jest neurologiem..i dobrze, bo co taka myśli sobie, że jak już ją w programie pokażą to dziecko ozdrowieje cudem ... to jest dopiero średniowiecze

Gość kolorowa kartka papieru
jesli komus nie podoba sie podejscie pani ginekolog niech zmieni lekarza proste....A to czy dana pani ginekolog bedzie miala pacjentki czy nie,to juz chyba nie Wasza sprawa? Kiedys ogladam program gdzie wypowiadal sie lekarz ginekolog ktory wlasnie z przekonan religijnych nie wyonuje zabiegow usuwania ciazy.Tez byl namawiany do zmiany zawodu,ale jakos nic go nie przekonalo.Ja szanuje lekarzy wlasnie takich ktorzy maja swoje przekonania i sie ich trzymaja.Krzywdy nikomu nie robia,a tak jak wspomnialam wyzej jesli komus te przekonania sie nie podobaja niech zmieni lekarza.