Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18,5..

MASAKRA;( Zobaczcie co mi z wlosow zostalo po używaniu

Polecane posty

Gość czesławe
Nie widze różnicy, puknąłbym

Prostownica, rozjaśniania, degazowanie - o czym Ty dziewczyno piszesz? :D czesławe - się w głowę? - to pukaj!

Gość 18,5..
No chodzi o to że kilka lat prostowałam, wlosy mi sie popalily, zdjecie nr 1 to naturalny kolor bez odzywek mialam takie lsniace zreszta postaram sie znalezc jeszcze jakies jedno stare zdjecie

Gość 18,5..
I degazowalam a teraz nie rosna w ogole i nie wiem co juz robic

Gość hdrhd
do fryzjera idź , kup sobie jakieś witaminy , tabletki, nie prostuj , nie farbuj , kup sobie WAX i czekaj !

Gość widac różnicę i to dużą:/
na 1 zdjęciu masz naturalne lśniące włosy na 2 zdjęciu...:O :O to co po nich pozostało. Jakies strzepy popalone,zniszczone,zmęczone prostownicą. takie eksperymenty niszczą włosy.

Gość 18,5..
Nie susze, stosuje pelno odzywek od 3 miesiecy i zero poprawy :(

Gość hdrhd
i zalezy ile pieniędzy chcesz na to poświęcić ?

Gość króóóóóóólowa nooocyyyy
a w jakim odstępie czasu są robione te zdjęcia? masz różne fryzury, na drugim masz mocno wycieniowane,może właśnie za mocno przestań używać prostownicy i stosuj mocno regenerujące maseczki włosy nie to, że nie rosną, ale raczej się łamią od złego traktowania i dlatego masz tak marny "przyrost"

Gość hdrhd
dokładnie, zetnij je na krótko, podcinaj co miesiąć aż odrosną nowe i się zregenrują ... polecam też "rekonstruktor" do włosow, jeśli masz wiecej pieniedzy na to do wydania :)

Gość blablable
ja nie uzywalam prostownicy, nigdy, ale przyszedl czas ze bralam duzo antybiotykow... zaczely mi wylazic jak szalone, w sierpniu scielam 15 cm, co prawda mam do polowy plecow ale przerazaja mnie moje rozdwajające sie koncówki, juz nie wiem co robic, wyeliminowalam sylikony, robie naturalne maski, nie prostuje ,nie lokuje, nie uzywam gumek do wlosów juz od grudnia ale stan wlosów jest bardzo przeciętny ;/

Gość 18,5..
zdjecia z lat 2008-2011

Gość 18,5..
nie zetne na krotko bo bede wygladac jak ostatni debil :(

Gość 18,5..
Nie prostuje, nie susze, biore witaminy, kupuje regenerujace maski,odzywki,szampony , te waxy i inne gowna tez stosowalam nic nie dają. Jesli macie cos sprawdzonego i naprawde skutecznego przy TAKICH WŁOSACH to podzielcie sie, nie chce stosowac metody prob i błędów bo to tylko wywalona kasa

Gość pogrzało was tu serio
włos jest martwy, jak go zniszczysz to juz po sprawie, musisz sciac i tyle, odrosna ci zdrowe i wtedy mniej chemii

Gość Gosia1995
ha ha ha, jaka szczota :classic_cool: nie wstydzisz się z domu wychodzić? :)

Gość sianowatta
Nie odbudujesz zniszczonego włosa, musi po prostu wyrosnąć nowy, a przez 3 m-ce to masz 3 cm nowego włosa, no to jasne, że nie widać różnicy. Ew. możesz iść na zabieg keratynowy - trochę poprawi sytuację, a też nie będziesz musiała używać prostownicy, bo daje podobny efekt. Tyko niestety jest to drogie. Widziałam ceny od 50 do 250 zł, podejrzewam, że jest jakaś różnica w "sile" takich zabiegów, zależnie od ceny.

Gość na końcu tour busa
o kurde,przepalilyci sie strasznie i przerzedzily.a stosowalas moze jakies wcierki,olejowanie wlosow?

Gość na końcu tour busa
ja na zdjęciu widze tylko,że są strasznie przesuszone i sianowate,bez połysku.a jak końcówki,rozdwajają się?wypadaja ci włosy,czy po prostu nie rosną?lub rosną ale bardzo bardzo słabe?nieciekawa sprawa.

Gość 18,5..
Gośka głąbie, gdy wychodze z domu to upinam tak żeby nie było widać. Nie masz nic do powiedzenia to wypad. Raz olejowałam sobie, różnicy nie było.Po tych odzywkach wcierkach ,mgielkach itp jest maly efekt do nastepnego mycia :/ A ten zabieg keratynowy tylko prostuje wlosy czy ogolnie naprawia? Slyszalam , ze nie naprawia a po jest jeszcze gorzej i efekt tylko tymczasowy, nie chce juz ryzykowac. Co do wlosow podcinalam co jakis czas i nadal to samo.Juz nawet nic nie robie teraz z nimi.chyba tylko na przeszczep sie kwalifikuje :(

Gość seseerrrrreere
o kurwa,to ja takich po rozjaśnianiu i prostowaniu nie mam :-o

Gość 342422525
A olejowalas wlosy ? To naprawde dziala rewelacyjnie, ja co prawda nie mialam zniszczonych calych wlosow,ale koncowki byly przesuszone, napuszone, takie tępe w dotyku - olejowanie zdzialalo cuda !

Gość 18,5..
Koncowki rozdwajaja sie, nawet scielam grzywke i nie prostowalam jej a tka samo bylo, juz nie mam sily na nie. Wlosy wypadaja, krusza sie tez , po dlugim czasie np na zdjeciach widze ze urosly z 5 cm ale na objetosc nic nie idzie tylko na dlugosc jak juz ale co z tego jak sa takie nijakie

Gość 342422525
Doczytalam - jednokrotne olejowanie NIC nie da!