Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duty frrrree

Zostałam prostytutką bo nie radziłam sobie w zyciu

Polecane posty

Gość duty frrrree

Wiem ze jestem zerem, nic nie osiągnelam poza pieniędzmi ale jakim kosztem? jestem zwykłą sciera, mam faceta ktorego oszukuje regularnie od 2 lat ( w zawodzie pracuje 3,5) , zmusily mnie do tego problemy finansowe, lenistwo i ogolne nieprzystosowanie spoleczne, w kazdej pracy czulam sie zmeczona, pracowalam miesiąc i uciekalam chyba nigdy nie zerwe z tym

Gość takie zycie gbh
to tak jak muj brat został ksiedzem bo nie radził sobie w rzyciu ,teraz go opierają a on palcem wskazuje co majom robić

Gość szklane oko
dzisiaj sobota a ty tu :O pewnie wyleniała jestes i brzydka że klientów brak:D

Gość duty frrrree
heh nie, teraz mam 3 stałych mozna powiedziec sponsorow, wczesniej spotykalam sie jak leci , kto wiecej da

Gość malutka kiki
a ile masz lat?

Gość duty frrrree
23

Gość duty frrrree
mam77lat i swoje zęby

Gość malutka kiki
i ile na tym zarobisz? tzn. od jednego faceta za spotkanie?

szkoda, że oszukujwesz faceta i sprzedajesz mu być może jakieś choroby, może nawet zarazisz go hiv. ­ no ale przecież liczy się tylko to, że po zwykłej pracy byłaś zmęczona.

pierdolenie, kilka dni temu moja rowiesniczka i rowiesniczka autorki rzucila sie pod pociag z 3,5 letnim synkiem-pojebana rodzina plus brak kasy (mamcia terrorystka wymagala kasy und brania na nia pozyczek a dziecko tez musi jesc) nie wiem co madrzejsze, zrobic jak ona, czy zyc sponsoringiem. sa ludzie slabsi psychicznie, nie radzacy sobie z zyciem i faktycznie nie maja mozliwosci dostac ''posady'' nawet na kasie w biedronce i miej tu malucha. idz do pracy. jak? publiczne przedszkole kosztuje, niania tez a malca do roboty (jakby byla) nie zabierzesz

Gość duty frrrree
co w z tym hivem? macie mnie za idiotke? badam sie regularnie, moim ''znajomym'' rowniez zalezy na zdrowiu , gdybym serio wpadla i sie zarazila to na pewno bym mu o tym powiedziala / odeszła . wiem, ze jestem nienormalna, powinnam sie leczyc psychiatrycznie ale nie chce, jakos zyje, mam chwile slabosci ale ogolnie nie narzekam, moglo byc gorzej malutka kiki- kiedys za spotkanie brałam 100-180 zł gdy spotykalam sie przez ogłoszenia i czaty teraz mam regularna ''pensje'' od jednego srednio 3-5 tys plus rozne rzeczy np dostalam samochod, trzymam sie go jak rzep ogona, i co mnie martwi ten facet chyba sie we mnie zakochal, chce bym z nim zamieszkala , mam przez to mase problemow i gupie sie juz w kłamsttwach :/ od dwoch pozostalych mam ok 1500-2000 i 1500 - spotkania zazwyczaj raz czasem dwa w tygodniu,

Gość to całkiem normalne
kobieta sobie nie radzi w życiu więc albo seks za pieniądze albo bycie utrzymywaną przez faceta

Gość malutka kiki
nie potępiam ja po prostu patrzę i pytam to ciekawe powiem tak- jak z ogłoszenia to dupa nie pieniądze, ale te kwoty miesięczne... mozna zyć nie zmuszając się do pracy na etacie i jeszcze wrzucać na 3 filar

Gość duty frrrree
z ogłoszenia jest okropnie , przepraszam ze pisze tu takie rzeczy wulgarne ale moje pierwsze spotkanie odbylo sie w samochodzie na parkingu, facet po prostu rozpiąl rozporek i zmusil mnie do loda, dal mi w reke 100 i wyrzucil jak smiecia na przystanku mowiac w drzwiach ze sie odezwie jak bedzie mial wolną chate , poplakalam sie na lawce w parku i myslalam co ja zrobilam ale wieczorem jakos ochlonęlam i uleglam ''latwej kasie'' pomyslalam sobie ze przeciez trwalo to 5 minut i mam 100zl ,dalej poszlo spotykalam sie seryjnie kilka razy dziennie

Gość malutka kiki
w sumie to jest latwa kasa, to fakt a powiedz mi, jak stały partner? kochasz go? seks Ci sprawia w ogóle przyjemność?

"co w z tym hivem? macie mnie za idiotke? badam sie regularnie" ­ po każdym seksie? no nie rozśmieszaj mnie. ­ przecież ci twoi sponsorzy ruchają też inne dziwki. myślisz, że jesteś dla nich jedyna i wyjątkowa? ­ to zwykli kurwiarze. może jeszcze od każdego oczekujesz, khem khem, wierności? :D

Gość duty frrrree
Jego kocham i seks z nim sprawia mi przyjemnosc, z nimi tak sobie, bardziej z tym który sie we mnie zakochał, z innymi zero przyjemnosci, robilam to co mialam robic i po kilku dniach w sumie zapominałam jak bylo i co robilismy, teraz pamietam tylko 4 charakterystycznych, reszte jak przez mgłe

dość tanio się sprzedajesz. dobra kurwa zarabia 2 - 3 kafle za noc. ­

Gość malutka kiki
2- 3 kafle za noc? przesadzasz zabucho

Gość duty frrrree
żab-X - moze o urodzie modelki albo na zachodzie nie u nas probowalam podbic stawke ale widac wyzej sie nie da, i tak chyba nie jest zle bo rozmawialam kiedys z dziewczyną 18 latka na czacie i ona spotyka sie za 50zł na oral to jest przegięcie :/

Gość malutka kiki
o fuck, faktycznie mi też się nie chce pracować, ale wiem, że z nadmiarem seksu miesięcznie tez bym sobie nie poradziła, więc zasuwam na etacie wiem, że nadszedłby moment, ze mi się po prostu odechciałoby tego dymania

Gość duty frrrree
kiedy bylam w liceum wpadl mi w reke jakis szmatławiec chyba cosmpolitan i tam byly takie glupoty ze sponsor kupic dziewczynie mieszkanie, daje bizuterie diamenty , a ona lezy i pachnie, innej ze dal ''w prezencie'' bardzo duza bezzwrotną pozyczke na rozruch firmy , panią redaktorke chyba fantazja poniosla

Gość malutka kiki
może w latach 90-tych tak było...

Gość 01sto jeden
Ja bym sie po prostu porzygała gdybym miala bzykac sie z facetem którego nawet nie lubie, ktory mi sie nie podoba :O

Gość malutka kiki
czasem, np. w małych miastach, trzeba się zmuszać do roboty, której się nie lubi robi się to na "odpierdol" i tyle, bez emocji a potem szybko zapomina

Gość tylko kobiety potrafią
uprawiać seks z kim obcym bez uczuć to domena kobiet

Gość 01sto jeden
Ja jestem z małego miasta, pracuje wlasnie na odwal sie, w ogole mi nie zalezy, chodze do pracy bo musze, rodzice by mnie wygnali z domu za nierobstwo. Chce wyjechac do Warszawy lub Krakowa ale szukam dopiero jakiejs lepiej platnej pracy by sama sie utrzymywac i pojsc w koncu na studia np zaoczne

Gość rtklmlkbdkdmlaf
I nikt cię nigdy nie oszukał? przecież po tym oralu w samochodzie mógł nie dać ci kasy, i co byś zrobiła? naprawdę każdy był uczciwy?