Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnooooooomi

Tęsknię za tatą :(

Polecane posty

Gość smutnooooooomi

Tak bardzo go kocham, on mnie samą wychował, był taki dobry, mądry, taki męski, nigdy nie narobił mi wstydu przed innymi, mogłam z nim swobodnie gadać nawet o "tych sprawach", przytulić się do niego tak bez powodu, po prostu. On mnie nauczył wielu rzeczy, nie było z nami mamy, ale czułam się i tak bezpiecznie. Nigdy nie zapomnę jak na osiemnastkę kupił mi taki śliczny pierścionek z apartu, uklęknął przede mną i powiedział : " czy zostaniesz moją ukochaną córeczką, już na wieczność?" Najpiękniejsza chwila mojego, życia :( To było 3 lata temu a rok temu tata zginął :( Teraz mam chłopaka, mieszkamy razem i prowadzimy razem dalej firmę taty, ale dalej za nim tęsknię. Rozmawiam z moim chłopakiem często o tacie, on się bardzo stara i jest dla mnie dobry, ale brakuje mi taty :(

Gość obawiam sie ze serio
wspolczuje...

Gość smutnooooooomi
Nie to nie jest prowo :o

Gość smutnooooooomi
Chyba jest różnica pomiędzy miłością dziecka i rodzica, a tym co ty sobie wymyślasz :o

Gość vontom
ehh gdyby mój "tato" zginął to w ogóle bym się tym nie przejął. Najchętniej wymigałbym się z bycia na pogrzebie. Szkoda że los zabiera takie osoby jak Twój tato a inni nawet nie wiedzą jak to jest go mieć

Gość smutnooooooomi
Rozumiem Cię, przykro mi, ale wiesz myślę że też daje siłę i pozwala na bycie kimś dojrzałym i samodzielnym. ale to też zależy od rodzica itd

Gość smutnooooooomi
Dziękuję :*

Gość jkjdkajhjdkHKJ
ja tez tesknie za moim Tata, zmarl nagle niecale dwa lata temu. wciaz nie moge w to uwierzyc, tak mi go brakuje....

Gość franka.,
Ja nadal nie wierzę, ze mojego Taty nie ma.Widzę Go jak do mnie idzie do domu - mam jakieś zwidy, chcę do niego dzwonić... Mineło 2 miesiące.

Gość .....................tęsknie
mój tata jest bardzo chory.Boję się,że niedlugo go stracę:( ehh.... życie....:(

Gość hulahooop
nie było z nami mamy, ale czułam się i tak bezpiecznie. Nigdy nie zapomnę jak na osiemnastkę kupił mi taki śliczny pierścionek z apartu, uklęknął przede mną i powiedział : " czy zostaniesz moją ukochaną córeczką, już na wieczność?" to mi śmierdzi kazirodztwem jak ktoś już wyżej zauważył i nie mow mi , że... nie. on sobie ciebie urabiał. tak długo żył bez baby !! widzieł w tobie potencjalną dupodajke. niestety.

Gość do wyżej......
ja też tak uważam, o ile to nie jest prowokacja.

Gość KASIA@@@
Wiem co czujesz. Moja mama umarla rok temu. Nawet nie wyobrazalam sobie, ze mozna tak bardzo cierpiec z tesknoty. Podobnie jak Twoj tata byla najwspanialsza mama,przyjaciolka na swiecie. Bardzo mi jej brakuje... Nikt nie jest w stanie wypelnic tej pustki, ktora po sobie zostawila... Pomysl sobie, ze on jest blisko Ciebie i opiekuje sie Toba...

Gość smutnooooooomi
No wiecie co :o Tata się spotykał z innymi kobietami, ale nigdy nic nie wychodziło z tgo bo bardzo kochał moją mamę !!! On by mi nigdy nie zrobił krzywdy :( :( :( !!!!!!

Gość smutnooooooomi
@Kasia @@@ tak myślę, widzę go czasem w moim chłopaku. No nie dosłownie, ale w zachowaniu, też jest bardzo czuły, opiekuńczy, stara się o mnie o nas, bardzo dba o mnie itd. Jakby nie on to nie wiem co by było :(