Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z.

Jak myslicie co on sobie o mnie pomyślał??? odpowiadajcie!!!

Polecane posty

Gość kasia z.

byłam na randce w kinie z chłopakiem na którym mi zależy i wpewnej chwili nie wytrzymałam i puściłam cichacza :-o zaczęło strasznie smierdzieć że aż koleś z rzędu przede mną powiedział do swojego kolegi "Ale jebie! Co tu tak jebac zaczeło? kurwa" tym czasem ten chłopak z którym byłam na randce zapytał mnie szeptem na ucho z łobuzerską miną "To ty?" a ja mu mówie "No." i sie smieje a on mi mówi "Zółwik!" i przybiłam z nim pięścią "żółwika", potem już o tym nie wspominał . Co on sobie o mnie pomyślal? Czy ja sie przed nim bardzo skompromitowaam? faceci jak sadzicie? :-o

Gość kasia z.
nie, nie chodzimy do gimnazjum, studiujemy na tym samym kierunku. i mam nadzieje że wziął to na wesoło, ale wiadomo jak to faceci :-o już sobie wyobrażam jak potem opowiada o tym kolegom i sie smieje ze mnie np. :-o

dobrze ze sie przyznalas! pomylal ze jeste naturalna aa nie jakas tam lala co bakow nie puszcza 1

Gość czytam i podziwiam
każdemu sie zdarzyć mozę ;) dobrze wybrnęłaś z tego i widać chłopak na luzie to przyjął :) jednym słowem - nie przejmuj się, nie ma czym :)