Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xhuyg

POMOCY!!!WORD 2007-PISANIE PRACY

Polecane posty

Gość xhuyg

BŁAGAM POMÓŻCIE MI.Piszę pracę dyplomową i chcę wstawić separator(linia oddzielająca tekst) nad przypisami. I za cholerę mi się nie udaje :(. Następna rzecz to numeracja stron,wyszły mi nie czarne tylko jakieś takie szare.... i chcę żeby numery nie były od kiku pierwszych stron. Proszę Was o pomoc, bo kombinuje od kilku godzin i nic. Szukam na necie informacji i nic nie wychodzi. Naprawdę będę bardzo wdzięczna za rady :) :)

Gość vfvcbcvbvn
separator sam idzie: odwolania - wstaw przypis i robi sie automatycznie numeracja stron ze szara to norma tak tylko widac w tekscie:D normalnie wydrukuje na czarno numery od kilku stron: wstawianie - numery stron - formatuj numery stron - rozpocznij od... wpisz od jakiej

Gość vfvcbcvbvn
jak separator nie idzie to zrob go sama wstawienie - ksztalty - wybierz linie i narysuj :P

Gość xhuyg
lipa...dalej mi numeruje te strony , które nie chce. Ale bardzo dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
z ta kreska nad stopka to tez sie w wordzie2007 nameczylam. znalazlam w koncu ale za chiny ludowe nie pamietam jak to bylo. sprobuj faktycznie recznie namalowac.jak naglowki beda na kazdej stronie takie same to nie bedzie problemu. wszystko co w naglowku i stopce widac na szaro na monitorze wydrukuje sie normalniena czarno.

Gość gaboraa
Witam, pomogę w napisaniu pracy tanio i szybko. Mój adres mailowyprac y.pomocedydaktyka@wp.pl i link do strony pisanieprac-online.edu.pl.