Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nowa30

Ciągły ból a lekarz twierdzi że wszystko jest ok!

Polecane posty

Gość Nowa30

Witam!Mam mały problem i nie wiem co mam już robić i do kogo się z tym zgłosić.Wszystko zaczęło się w zeszłym roku.Ból w podbrzuszu,przy nacisku czuć było guz,upławy itd.Mój lekarz gin.stwierdził że mam torbiel na lewym jajniku,przerośniętą szyjke macicy,torbiele i nadżerke.Ale przez pół roku nie podjął żadnego leczenia.Wkońcu zmieniłam lekarza bo na co miałam czekać aż mi tam coś sie zrobi gorszego czy co.Ten nowy lekarz super się mną zajął.Cytologia,tabletki itd.Dodam że torbieli nie potwierdził ale szyjke zdiagnozował jak poprzednik.Więc jak stany zapalne zostały wyleczone,cytologia była ok zrobił mi zabieg.Pobrał materiał z szyjki do badania hist.a nadżerke dopalił.Wszystko fajnie sie zagoiło a hist.wykluczyła raka.Na wyniku napisane było że nadżerka,torbiele nabotha i WIDOCZNA INFEKCJA HPV.O rany pomyślałam bo wiem co to te HPV.Wszystko fajnie ale dalej boli mnie z tej lewej strony.W tym samym miejscu.Dalej coś tam jest.I to napewno nie bolesne jajeczkowanie bo to czuje cały czas.Ginekolog powiedział(usg normalne i dopochwowe)że nic nie widzi,że jajnik ok,ani zrostów itd.Poszłam do ogólnego.Mocz,krew książkowe.Na usg lekarka stwierdziła że to powiększony węzeł chłonny3cm na 2cm w miednicy z lewej strony blisko głównego naczynia krwionośnego.Prywatnie poszłam na drugie usg i ten specjalista stwierdził że to nie węzeł bo wszystkie mam w normie.I być tu mądry i pisz wiersze.Dodam że znowu pobolewa mnie podbrzusze i dolna część kręgosłupa,znowu mam upławy.Dziewczyny co mam robić Pomocy,do kogo mam się zgłosić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować