Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo matkoooo

mój pijany chłopak spał u mnie na schodach z psem całą noc...

Polecane posty

Gość ooo matkoooo

rano znalazła go mama i myślała, że nie żyje był przytulony do psa :o był na wieczorze kawalerskim i nie wie po co do mnie w nocy przyszedł nic nie pamięta wpuściłam go wymiotował musiałam dzwonić do niego do pracy bo n ie był w stanie krótko jesteśmy razem ale nieciekawy początek... co myślicie o tym???:/ zaznaczę, że to była jego druga wizyta u mnie w domu.... tata go poznał dopiero dziś także...

Gość dddffffghjjkk
a skad ten pies????

Gość pijany ksiadz na karuzeli
znajdz sobie innego, po co ci taki śmiec co sie upija jak świnia i spi na klatce? Tak robią alkokolicy na dnie. Potem bedzie gorzej ciągle chlanie koleżki

Gość jkzjkcDC
mysłała , że nie zyje :D niezły początek znakomości , poznała go jak juz leżał w trumnie :)

Gość jkzjkcDC
ale jestem głupia :o o jakiejś trumnie pierdolę :O

Gość ooo matkoooo
ten pies to mój owczarek ma swoje ogrodzenie i budę cieplutką ale chyba zobaczył go i przyszedł na schody a on się do niego przytulił i tak spali...:o

Gość jkzjkcDC
wyobrażcie to sobie, matka wchodzi do pokoju: marolka , (czy jak siętam nazywasz ) trup twojego chłopaka szwenda sie poklatce schodowej , idź to posprzątaj i weź stamtąd psa , jeszcze go nadgryzie

Gość ooo matkoooo
jkzjkcDC zmniejsz dawkę :o i mieszkamy w domu jak można się łatwo domyślić a mama to się wystraszyła na początku szczególnie, że nie poznała go od razu miał kaptur na głowie... trochę się śmiałam ale zastanawiam sie jak to musiało wszystko wyglądać tragedia po prostu....:o

Gość dddffffghjjkk
a co na to pan tatus?:O

Gość ooo matkoooo
pan tatuś się lekko wkurwił powiedział, że nie będzie ingerował ale jak jeszcze raz go takiego zobaczy to mu zęby powybija...:P

Gość ooo matkoooo
dziewczyny a wy co zrobiłybyście z takim delikwentem??? rozmawiałam już o tym z każdym ale moi znajomi bardzo go lubią i każdy radzi abym go nie skreślała że w sb idziemy na wesele i zobaczę jak tam będzie jak się upije to faktycznie ale na wieczorze no każdemu mogło się zdarzyć a ja mam mieszane uczucia :o

Gość każdemu zdarza się wypić,
ale rzadko kto śpi na dworze, dobrze, że był pies, bo on mógł naprawdę zamarznąć

Gość jkzjkcDC
hmm.zastanawiam się dlaczego o n siznalazł u ciebie pod drzwiami , bo ,ze nie był w pełni władz umysłowych to pewne , widocznie po pijaku kierował sie instynktem ,który kazał mu iśc do ciebie , może to cię zadowoli :)

Gość jkzjkcDC
i twój pies , owczarek !! drugi raz go widzał i nie zrobił alarmu , , a nawet go chyba lubi coś w tym jest

Gość mycha26888
No to nieżle pokazał swoje oblicze he;p

Gość denka dandenka
ja przezylam podobnie z chlopakiem:D alkocholikiem nie jest--po prostu nie umial pic

Gość ooo matkoooo
no ja nie wiem co to będzie ale na wesele idziemy zobaczę faktycznie jak się zachowa szkoda, że nie mam jego fotki jak śpi :o a psa kąpałam chyba z 2 tygodnie temu :D haha

Gość no tragedia
daj sobie spokój z kims takim , to dopiero początek wstydu jaki zafunduje ci osoba jego pokroju , miałam tak samo i szybko pogoniłam dziada , nachlany przyłaził do mnie dobijał sie piesciami do drzwi a potem niby nic nie pamiętał , porażka i wstyd dla normalnego człowieka