Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Co robicie w ten szalony, sobotni wieczór?

Polecane posty

Gość drutnia trutnia
mój piesek śpi w łóżku już ogrzewa mi poduszkę :P a ja siedzę na laptopie. i tęsknię za moim facetem :O nie widziałam go miesiąc

Gość czytam o składnikach
arszeniku itp

Gość naćpany und pijany muminek
jebać uk! JEBAĆ USA! JEBAĆ NIEMCÓW! JEBAĆ RUSKICH! JEBAĆ SZWABÓW I KACAPÓW! JEBAĆ UNIĘ EUROPEJSKĄ! JEBAĆ ZUS! JEBAĆ KRUS! JEBAĆ KARETKI POGOTOWIA! JEBAĆ STRAŻ MIEJSKĄ! JEBAĆ STRAŻ POŻARNĄ! JEBAĆ SĄD! JEBAĆ PROKURATURĘ! JEBAĆ POLSKIE KLERO-KURATORIUM! JEBAĆ PRACĘ! JEBAĆ PAPIEŻA! JEBAĆ KLER! JEBAĆ POLITYKÓW! JEBAĆ PIS! JEBAĆ PO!

przegladam strony internetowe, szukam dobrego filmu, cierpie na bezsennosc, marzy mi sie lampka czerwonego wina albo piwko owocowe :)

z dobrych filmów polecam: Harry Angel Helikopter w Ogniu Lista Schindlera a z piwa nie mam owocowego, ale mogę Cię poczęstowąć Zywcem

Zaraz przeczytam sobie recenzje podanych filmów, dzieki :) W ostatecznosci zywiec takze móglby byc.. ale tylko w ostatecznosci :)

to stare filmy, ale warto je obejrzeć. są o wiele ciekawsze i o wiele głębsze niż te pierdoły które się teraz kręci tylko po to aby nawtykać efektów 3D

wybierz sobie jeden z tych filmów. Lista Schindlera to oglądanie na jakieś 2,5-3h, więc na dzisiaj polecam Eq

nie zamierzam brac, wiesz to chyba dlatego, ze mam wolne, za duzo wolnego, przestawilam sie..

a ja biore piwko i idę się kąpac, potem muszę wklepać balsam, niestety nikt mi w tym nie pomoże