Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebanalnie

Striptiz na rock'owo

Polecane posty

Gość niebanalnie

Witam, mam pytanie zarówno do dziewczyn (które już to robiły) jak i do mężczyzn jako samych zainteresowanych:) Szukam dobrej piosenki do striptizu najlepiej jakąś w rock'owym klimacie nie jakieś wolne smenty bo oprócz samego striptizu połączę go z lap dance;) Marilyn Manson - Personal Jesus bardzo mi się podoba choć wykonanie Jamelii Beware Of The Dog chyba w tym kontekście lepsze:) również piosenki w stylu Bodyrockers - I like the way you move byłyby świetne wiec czekam na propozycje:)

Przepraszam bardzo, ale "Personal Jesus" to jest utwór zespołu Depeche Mode. Manson mógł sobie zrobić co najwyźej cover tego kawałka (Johnny Cash również :O). Tu masz listę 500 najlepszych kawałków ever: http://web.archive.org/web/20080622145429/http://www.rollingstone.com/news/coverstory/500songs I tak wygrywa "You can leave your hat on" Cockera :D Reach out and touch faith! 🖐️

I ten Boy George. faktycznie. Nie ma to jak się podniecać słysząc dziwnego transa. :O Trzeba pójść w motzne brzmienie - Stonesi, Led Zeppelin, Hendrix, Cradle of Filth. :classic_cool:

Gość niebanalnie
Do vero icona Racja, chodziło mi tylko o cover Marlina Mansona, nie doprecyzowałam:)

Wybacz, ja jestem wrażliwa na punkcie muzyki. Słucham sobie Karma Chameleon :D Impreza w niedzielny poranek, lepsza niż Sobota z Disneyem. :D:D:D

:D"...Karma karma karma karma karma chameleon..." i już tańczę nago:D Ludzki, poprawiłeś mi humor🖐️

Albo do Koko koko chuuj wam w oko euro spoko. :D W sumie nie taki żart...Nox by pewnie do Kredek ostro dawała. :D

Umarłam:D:D hahahha Może niech nakręci filmik, naprawde chciałabym zobaczyć striptiz taki

hahaha coraz ciekawiej:D:D JA to sie lubie bzykac przy Kacie, ciekawe czy można do tego striptiza trzasnąć:D

Mnie by chyba to rozpraszało jednak:D Bałabym się że jestem bliżej Boga i patrzy;p

Pod kołdrą, w onucach i z różańcem w ręku. Ale i tak jest najmilej, kiedy trafiamy na Apel jasnogórski. :classic_cool:

Gość akrafka
Polecam I Love Rock'N'Roll - Joan Jett ( klasyka striptizu!) American Woman- Lenny Krawitz Qeen Adreena- Pretty Like Drugs To takie typowe na stół, krzesło etc a takie łóżkowe rozbieranki, w wolniejszym tempie to może Danzing- She rides i klasyczna scena tańca Salmy Hayek w " Od zmierzchu do świtu" przy utworze "From dusk till down"- KLASYKA i mega sexy!!!

Gość Ayu
Na rockowo polecam: Michael Jackson -(Give in to me, Dirty Diana) (sprawdzone ;) Duran Duran (Come Undone) Crosses -(B***hes brew) Depeche Mode -(Stripped)

Gość Ayu
Oczywiscie manson i tainted love Bardziej popowo: Kim Sori -Dual life Monrose -Strictly physical Cheryl Cole -Ghetto baby Mam nadzieję, że coś się przyda ;)

Gość Ayu
Seraphin Shock - Anna