Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yommada

Ktoś "życzliwy" doniósł że mam psa na łańcuchu...

Polecane posty

Gość Yommada

:-O Ludzie to są jednak pojebani :-O Pies na łańcuchy ale ma ocieplaną budę, jedzenie i wodę, itd... Nie wiem czemu ludzie nie mają swojego życia :-O

i bardzo kurwa dobrze! sama sie upnij na łańcuchu i siedze tak całą dobę ty pustostanie

Gość Yommada
jestem pierdolnieta:(

Gość Yommada
Kciukiem,nawet w niedziele rano siedzisz na kafe?:D

Gość Yommada
Trzymam na u bo ma to być pies "obronny" - ogrodowy a nie domowy. I krzywda mu się nie dzieje. Ludzie zajmijcie się swoim życiem...

rozumiem, ze wedle standardów polskich powinnam być na spacerze z rodziną albo w kościele

Yommada sama sie uwiaz na łancuchu z miską zacia i wody zobaczymy czy bedzie ci tak fajnie kurwa. Tobie sie wydaje ze jak pies ma miske wody i jedzenie to nic mu wiecej nie potrrzeba? po jaka cholere byl ci pies skoro sie nim zajac nie potrrafisz?

Skoro ma byc obronny, to jak zaatakuje nieporzadana osobe, ktora wtargnie na Twoja posesje? Troche to nielogiczne.

Gość Yommada
nie nie,wazne,ze jestes w pracy nawet w niedziele:)

Gość Yommada
On ma szczekać i dawać znać kiedy ktoś nieprzyjazny wchodzi na posesje i taka jego rola...ale widzę że część z was ma jakieś problemy ze zrozumieniem tego. A ty kciukiem patologio się nie wypowiadaj!

w niedziele to chyba tylko debil jest w pracy czekam na dr dollitle, wpierdalam sałatke i leze z ukochanym w łóżku, fajosko, nie?:)

Gość Yommada
Noxelia weź się zamknij ty szmato! Nie interesuj się mną ja nie chcę mieć z tobą nic do czynienia!

Moj pies szczeka tez, a mieszka w domu. Uwierz, ze gdyby nie byl na lancuchu, to tez by szczekal ;].

Gość jhuhu
no i co ? przyszedl ktos na kontrole? o co sie pytali ?

Yommada to ty masz dziewczyno problem ze zrozumieniem tego ze tak sie zwierzecia nie traktuje. Mieszkasz na jakiejś zapadłes dziurze? Bo tylko tam sa jeszcze takie widoki psa przypietego do budy. To jest typowe dla durnych ludzi naprawde. Nie znam ani jednej dobrze wyksztalconej rodziny ktora robila by takie rzeczy.

Gość kciukiem chyba nie trza
ci pisac,gdzie to wszyscy maja

Gość BAJKA 123456
Wiadomo że Noxelia i Kciukiem to największe niedorozwoje na kafe! Wy dziwki!

Bardzo dobrze że doniósł, psem obronnym nigdy nie bedzie pies na łańcuchu ciesz się że w ogole szczeka, bo często psy łańcuchowe wcale nie szczekają. A jak pies ma sie wybiegac skoro jest na łańcuchu??????? Chyba że nie jest na łańcuchu całą dobe. Niech sobie jest ogrodowy i biega po ogrodzie a nie przy łańcuchu

Gość jaq
yommada, jest chyba prawo w polsce, że pies nie moze być uwiązany przy budzie wiecej niz 12h. za to jest kara, tak jak za złamanie innych przepisów prawa karnego. proste?

Moje osy w porównaniu z niektórymi to żyją jak w bajce... Włos mi się jerzy na głowie jak sobie pomyślę, że jakieś ścierwa uwiązują psy na łańcuchach i źle traktują. Wszystkim im życzę zdechnięcia a ich psiakom lepszych właścicieli :)

Gość o tak o
a wypuszczacie tego psiaka na noc żeby biegał? czy tak cały czas siedzi na tym łańcuchu?? moja babcia ma psa na łańcuchu ale wieczorem codziennie go wypuszczają i biega całą noc

Gość pilo
uwiąż go na sprężynie, takiego zakazu chyba nie ma.

Rozumiem jeszcze wieklie psy typu kaukazy owczarki środkowo azjatyckie które żyją w kojcach ale nie cały czas tylko pare godzin dziennie jak sie ludzie kręca po posesji czy coś, ale są wypuszczane np na cała noc z kojca, jeszcze to jestem w stanie jakoś zrozumieć, ale buda i łańcuch