Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufdhueifbuer

podobała się wam suknia Oli Kwaśniewskiej?

Polecane posty

Gość ufdhueifbuer

Bo wg mnie wyglądała w niej fatalnie. Sukienka źle dopasowana, pognieciona, na biuście brzydko się układała, podobnie na biodrach zakładki się odwijały, tran cały pognieciony, fryzura potęgowała wrażenie dużej głowy. Miec tyle kasy i tak sobie spaskudzić najpiękniejszy dzień w życiu:O http://uroda.onet.pl/fotogalerie/mloda-para-alez-oni-pieknie-wygladali,5254739,12790941,galeria-maly.html#photo12790932

Gość ertteee
dla mnie też tragedia no ale cóż jej się miała podobać a nie nam:P

Gość hmmm jaaaaaaa
mi tez sie nie podobal ten podniecony material...echhh i coz z tego ,ze wszytsko recznie robione itp....

Gość hmmm jaaaaaaa
sorki pognieconocy mial byc:P:P

Gość Kundzia :)
chciała dziewczyna dobrze ale jej nie wyszło, przedobrzyła bidula i lat jej ta kreacja dodała

Gość Podobała mi się
bo jest prosta ale i całkowicie inna niż te wszystkie bezy itp. Jak na Kwaśniewską bardzo skromna ale to fajne,że ktoś tak bogaty taką prostą sukienkę wybrał.

Gość dziwna była ale mogła się
pokazać w sukni od jakiegoś tam projektanta. Pewnie taką miał "wizję" :) Mama Oli wygladała za to świetnie chyba przyćmiła pannę młodą :)

Gość a mnie się podoba jej suknia
subtelnie, z wyczuciem i klasą. Zauważcie że po każdym ślubie czujecie rozczarowanie. Po ślubie Kate i Williama też czytałam opinie na temat sukni "że taka zwyczajna, nie robi wrażenia". To jest tak że oczekujemy pewnego wydarzenia przez kilka miesięcy, wyobrażamy sobie tą drogą suknie, pannę młodą i rozczarowanie bo jest całkiem inna niż myślałyśmy. To jest tak jak z weselem w rodzinie. Oczekujesz wesela siostry, wyobrażasz sobie że wszystko będzie super, nastawiasz się na 100000% super zabawy a tu rozczarowanie bo nie jest tak jak sobie wyobrażałaś. Orkiestra grała większość starych utworów a przecież miało być inaczej, był upał i makijaż trochę się popsuł, fryzura też jakoś nie wyszłą tak jakbyśmy chciały. A teraz wyobraź sobie inną sytuacje. Na dzień przed weselem znajomy z pracy zaprasza cię na wesele kumpla. Nie chce ci się iść ale nie odmawiasz. Zniechęcona idziesz na wesele i okazuje się że jest super. Czemu ? Byłam już tak negatywnie do tego nastawiona, nie przygotowałaś się do tego, nic nie wyobrażałaś. Im bardziej na coś się nastawiamy, wyobrażamy tym gorsze rozczarowanie jeżeli jest inaczej

Gość domi nika
ten materiał to tafta - wygląda ładnie tyko na obrobionych zdjęciach, bo w rzeczywystości masakrycznie się gniecie

Hmm nie podobała mi się cała, góra była ok, ale dół fatalny. I ten materiał jakiś brzydki, cały pognieciony.

A ja uważam, że miała bardzo ładną sukienkę. Skromna elegancja zawsze jest na topie :) A kok wcale nie powiększał jej głowy, ładna skromna fryzura. ale coz, polaczkom, zawsze źle i zawsze musza skrytykować, bo przecieć "co to nie ja"! Taki kompleks, żal.

Gość mwsxbeuyfcewzsklwececxe
Moim zdaniem sliczna .

Gość a kiedy był ślub ???
łłłoo matko jak wczoraj to szkoda bo to moja 6 rocznica ślubu

Gość dalej dalej
Kazdemu podoba sie cos innego. Ja uwazam, ze Pana Mloda wygladala bardzo ladnie. Sama wybralabym na pewno inna suknie, ale co sie komu podoba. Mam wiele kolezanek po slubie i kilka sukienek mi sie zdecydowanie nie podobalo, innymi sie zachwycalam, a inne byly ladne, ale nie w moim stylu. Moja tez na pewno nie kazdemy by sie sposobala i wlasnie dlatego mamy taki wybor :)

Gość i co niby z tą twoją
rocznicą ?

Gość Saleriana
Mi się bardzo podobała :)

mi też się podobała. trochę się gniotła i nie lubię tafty, ale ładnie wyglądała. popatrzcie na inne panny młode jak się potrafią ośmieszyć swoim strojem... na prawdę, polskie panny młode nie grzeszą gustem

Gość trgrtgrg4g54
to ateiści (albo żydzi) moga brać ślub w kościele rzymsko-katolickim? Widać, że wszystko robione pod publikę. Przecież jak Kwasniewski był jeszcze prezydentem to w czasie ważnych nabożeństw nawet się nie żegnał :O

Gość tragediatragedia
Pięknie wyglądała Jolanta Kwaśniewska. To kobieta z klasą i pomimo wieku urodą bije córkę na łeb na szyję. Córka do urodziwych nie należy, tylko mając kasę trochę się podreasowała. Ale to za mało.

Gość tragediatragedia
I dodam jeszcze, że gwaizdą na ślubie prócz Pani Jolanty Kwaśniewskiej była Edyta Herbuś. Wyglądała prześlicznie, z klasą.

Gość kawalerka102
Kwaśniewska starsza niczym Pipa Midelton!!!!

Gość i matka i córka
prezentowały się ślicznie lepiej jak matka ubrana jest na jasno niż na ciemno

Gość taka sobie jednaaaa
matka jak zwykle z klasą córka no cóż jak widać, że nawet kupa pieniędzy za dużo nie daje:)

Gość baba jagna
co wy gadacie? to ma byc skromna sukienka? z kamieniami svaroskiego? smich na sali, nie podoba mi sie

Gość czemu takie włosy?
sukienka nawet może być, ale nie rozumiem dlaczego zrobiła sobie takiego przylizanego koka???

Gość kok jak kok - uczesany był
ładnie i starannie, ale ten napuchany welon wpięty "na ścierę" to totalna porażka, echo mody z wczesnych lat 90-tych... już lepiej wyglądałoby bez welonu, z dopiętą pojedyńczą kalią, wtedy - ok i obrzydliwy dekolt - wychapane "kawa na ławę" serducho, ledwo zasłaniające sutki i wywalające na wierzch cały "rowek"... za to Pan Młody ładnie, prosto i z klasą, bez kamizeleczek, fraczków czy cylinderków - klasyka zawsze się obroni :) Panna Młoda przekombinowała, i niestety swarowskie wzorki totalnie ją przyćmiły...