Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytusisrytus

DYLEMAT...co o tym sądzicie...?

Polecane posty

Gość tytusisrytus

Hej Mam 24 lata i jestem z moją dziewczyną ponad 4 lata. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami. Jest fajną szczupłą drobną dziewczyną, ładną, podoba sie facetom. Ma fajną figure. Płaski brzuszke i super charakter, mój ideał jesli chodzi o charakter, mamy takie same poglady i w ogole jest gites. Ciepła, uczuciowa. Tylko ja...jakb to powiedziec mam ciągoty do innych kobiet...chciałbym znów randkowac, spotykać sie z innymi kobietami. Ale wtedy bym musial sie rozstać z obecna. I nie wiem czy to nie byłaby totalna głupota jakbym to zrobil...bo drugiej takiej samej byl nie znalazł...na bank! bym cały czas szukał jej podobieństwa z charakteru...takze wszystkie nowe poznane kobiety pewnie bym skreslal przy 2-3 spotkaniu...ewentualnie tylko seks...ale ja nie z tych... takze nie wiem...z jednej strony chcialbym znow randkowac a z drugiej strony nie chcialbym jej stracic bo drugiej takiej bym nie znalazł... co o tym sadzicie?

Gość dylemat po zbóju
i tak zrobisz jak będziesz chciał :)

idź dorosnij, dzieciaku. 4lata i co? Znudzila Ci sie? Porazka, zostaw ta biedna dziewczyne, bo zmarnujesz jej zycie.

Gość tytusisrytus
oczywisćie ze sie nie znudził! bro boże kocham ją! cały czasmnie pociaga i sie podoba! ma super ciało

Gość tytusisrytus
?

NO dobra, super ciało to jedno, ale związek nie na tym się opiera. Nie wiem, kim trzeba być, żeby po 4 latach związku z dziewczyną, którą niby tak kochasz opowiadać, że chcesz flirtować z innymi? Bzykać się z innymi? Gdybyś ją kochał i szanował, to nawet do głowy by Ci nie wpadły jakieś romanse na boku. Wiadomo, że podobają się inne laski i miło jest zawiesić oko na kimś, albo rzucić komplement pani w sklepie, ale seks to przeginka. I co teraz, oczekujesz rady, czy zdradzić swoją zajebistą i ukochaną dziewczynę, czy nie? Nie wiem, czego oczekujesz, chłopaku. Kończysz związek i bzykasz inne panny, albo zostajesz ze swoją "ukochaną" i jesteś jej wierny i tyle!! Wkurzyłeś mnie z rana takim głupim gadaniem :P

Gość tytusisrytus
przeczytaj jeszcze raz co napisałem a nie sie wkurzasz... mowilem ze jakbym chcial randkowac z kobietami i ewentualnie seksic to bym sie rozstal z kobieta swoją... po prostu podobaja mi sie inne kobiety...ze z kazda z nich chcialbym sie umówić :P i kubie zawiesic oko...

Gość tytusisrytus
i pytam sie Was czy: to byłaby totalna głupota z mojej strony, no nie?

No dobra, rzeczywiście. Ale i tak nie rozumiem, bo skoro ma ładne ciało, fajny charakter i się dogadujecie to czego Ty byś jeszcze chciał? Czego Ci brakuje? Żałujesz, że nie spróbowałeś z innymi?

Gość ccccccccccccms dncmn msc m
młody jeszcze jestes i głupi nie doceniasz tego co masz nie wiesz jeszcze czego chcesz w zyciu minie pare lat,popełnisz wiel błędów to zycie nauczy cię priorytetów i wtedy dopiero usiadziesz na doopie i docenisz to co dobre🖐️

Gość tytusisrytus
hmmm właśnie nie wiem sam.. czy żaluje? moze i tak i nie ale co z tego próbowania? NIC. to takie puste i płytkie co z tego ze bym zaliczyl inne? nie jestem ruchaczem i dla mnie to płytkie może nie wiem jakby to byla z inna być w zwiazku...nie wiem ale boje sie spróbowac bo wtedy strace najwazniejsza osobe w moim zyciu głupota nie?

Gość tytusisrytus
ccccccccccccms dncmn msc m właśnie nie chce tego zeby za pare lat obudzic sie z reka w nocniku....moja byla juz pewnie by wyszla za mąż...i byliby szczescliwi a ja bym szukał...wszystkich cech u innych ktore byly u mojej pierwszej... nie moge popelnic takiego bledu i wiem/dojrzewam do tych najwazniejszych priorytetów i jakbym ja zostawil zeby sie wyszalec to chyba bylbym skonczonm kretynem

Gość tytusisrytus
i nie chce tego zmarnowac ale moze i tez bym chcial zobaczyc jak to jest z inna w związku...moze bylby lepszy zwiazek? bardziej ciekawszy...a moze totalnie beznadziejny...nie wiem... nie wiem tego...i chyba sie nie dowiem...no chyba ze kiedys sie z innych powodow rozstaniemy ale tego nie da sie przewidziec

Gość hardchoice
Autorze, jedno pytanie :) po co z nią jesteś,skoro jej nie kochasz? Nie oszukuj jej i pozwól ułożyć sobie jej życie z kimś kto ją pokocha.

Gość tytusisrytus
KOCHAM !

Gość hardchoice
meturefet - tak jasne :D tak bardzo kocha, ubóstwia że myśli o innych kobietach. Żartujesz sobie? To nie miłość tylko jakieś wypaczenie. Może mu się tylko wydawać że ją kocha, a oszukuje siebie i ją.

Gość hardchoice
autorze gdybyś kochał to nie byłoby ani tego tematu ani w ogóle takich myśli. Jesteś tylko niedojrzałym dupkiem :)

Tez tak myślę, ale on uważa ze kocha :P tytusisrytus, a gdyby przytyła 15kg i miała celulit i zaokrąglony brzuszek i boczki? To dalej byś ją tak kochał? ;)

Bo cały czas tak piszesz, że jest taka ładna i zgrabna i Cię pociąga... jakbyś tylko albo głównie na tym opierał swoje uczucie.

Gość rozstańciesietojedynewyjscieee
Współczuje twojej dziewczynie, ona zasluguje na kogos lepszego. Jezeli jest spostrzegawcza i inteligentna to dostrzega twoje zainteresowanie innymi kobietami. Moze juz niedlugo spelnia sie twoje marzenia i przestaniesz miec dylemat kiedy cie zostawi. Nie kochasz jej, nie znasz nawet znaczenia tego slowa po tym co tu wypisujesz. Masz aniola a szukasz diabla. Kusi co? Jest ci dobrze ,ale chcesz lepiej, boisz sie ja zostawic bo nie znajdziesz lepszej i zostaniesz sam. Boisz sie ze ona sobie szybko kogos znajdzie i w przypadku twojego niepowodzenia nie bedziesz mogl do niej wrocic. Egoistyczne podejscie malolata. Nie dorosles do niej i do milosci. Chcesz zabawy, rozrywki.

Bedziesz tego zalowac... Twoj problem polega na tym, ze masz duze ego, chcesz byc doceniany, czuc sie atrakcyjny. Wystarczy rozbudzic w niej troche zazdrosci...w granicach rozsadku, a poczujesz sie znow pozadany i nie bedziesz musial skakac w bok... No chyba, ze to za malo...to zostaw ja od razu, bo szkoda dziewczyny.

Gość Fruugo face
Czego szukasz u innych kobiet? Co cie w nich intryguje? Mowisz ze twoja wszystko ma, chyba jednak nie?

Gość tytusisrytus
ajka258 chyba msz racje...chce sie czuć doceniany i atrakcyjny a przyniej nie czuje sie tak...bo widzi mnie czesto, bo przyzwyczajenie it pitd a ja własnie tego chce...czuc sie atrakcyjny i doceniony i pewnie tego bym szukal u innych kobiet...jakby sie ze mna jakas umowia to moje ego byloby nakarmione czulbym sie atrakcyjny a jakby sie dalej chciala umawiac moja dusza i tez ego bylaby nakarmiona...

Gość tytusisrytus
Fruugo face po prostu podobaja mi sie inne kobiety...inny typ urody itp itd

Gość Fruugo face
To nie widze innego wyjscia jak sprobowac z innymi, a moze zaskoczy. Nie dowiesz sie jak nie zaryzykujesz. Na pewno twoja kobieta nie jest jedyna taka na swiecie. Znam duzo dziewczat w typie twojej kobiety.

Gość tytusisrytus
Fruugo face nie jest jedyna...ale jest jedyna w swoim rodzaju..słodka, uczuciowa...ahh

Gość Fruugo face
Chłopie wiele znam takich kobiet jak ta twoja. Wbrew przekonaniom sa jeszcze takie kobiety i wcale nie jest ich malo.