Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podany pseudonim

Dlaczego musiałam to zobaczyć?!

Polecane posty

Gość Podany pseudonim

Właśnie zobaczyłam przez okno i szedł z dziewczyna. Jeszcze do niedawna zarzekał się że kocha a ja dałam się omamic. Teraz nagle miłość mu przeszła i ma już kogoś a ja siedzę i przeżywam to wszystko.. Tak bardzo mi źle

Gość fwef4
jak ma cię w dupie to go olej i znajdz sobie jakieś ciacho ,zobaczysz że szybko ci przejdzie dół i też przejdzcie sobie obok niego

Poniekąd wiem co czujesz :( miałam podobnie, chwilę po naszym rozstaniu spotykał sie chyba z moją znajomą :O może miałam już takie omamy, może wkręcałam sobie za dużo...ale na pewno się spotykali :O na szczęście to juz przeszłosć i teraz znowu mam go w garści :)

a mój mi wczoraj powiedział mniej więcej, że jest ze mna bardziej dlatego, że go "uprosilam" (rozstalismy sie na tydzoen ale dal nam szanse) a nei dlatego, ze chce... ze szuka sposobu zeby odbudowac wszystko meidzy nami ale go nei znajduje... przykro mi.

Gość Podany pseudonim
Dziękuje wam za słowa otuchy. Jakimś wielce pasztetem nie jestem ale też wielkiego wrażenia nie robie :( . I bardzo się przywiązuje nie będę sobie potrafiła nikogo znaleść

Gość fwef4
Znajdziesz kogoś ,tylko musi minąć trochę czasu....

Gość Podany pseudonim
Jak tak mógł Tobie powiedzieć :( nie rozumiem ... No właśnie raczej nikogo nie znajdę i jestem skazana na samotność :(

Gość Podany pseudonim
Zgadzasz się bo kochasz. ...bo wiesz gdzieś podswiadomie że mu nie zależy i jak się przeciwstawisz to on to zakończy, więc żyjesz nadzieją że to nie tak i podporzadkowujesz się mu. Ale to normalne...wiem jak to jest