Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietruszka34567

CZY DOBRZE ROBIE?

Polecane posty

Gość pietruszka34567

Witam. Na wstępie zaznaczam że chodzi o odchudzanie. No więc odchudzam się od jakiś 2,5 tyg. co tydzień ważę się i okazuje się że waga spada mi tylko o kg na tydzień. Wg mnie to mało. Staram się ograniczać i jem 5 posiłków dziennie.

Gość pietruszka34567
Pomoże ktoś? Pytam czy mam się martwić że za mało.

Gość czasem coś wiem
Kilogram tygodniowo jest ok. To dobre tempo.Żeby chudnąć więcej, trzeba by bardziej ograniczać jedzenie, a wtedy efekt jojo po zakończeniu diety murowany. Jedz 5 razy dziennie, wyklucz słodycze, ogranicz tłuszcze, białe pieczywo, makaron, ziemniaki, pij dużo wody, ruszaj sie jak najwięcej.

Gość SamaJa2
Powinno się chudnąć DO 2kg na tydzień, więc mieścisz się w normie.

Gość pietruszka34567
Tak robię. Co rano płatki owsiane z otrębami żytnimi i rodzynkami na mleku, jakaś przekąska, np. jabłuszko, obiad zwykły tyle że połowę mniej, potem przekąska o 14 i o 17 kolacja. Zamiast białego chleba razowy bądź wafelek ryżowy. Martwi mnie jednak to że mi tak wolno spada. Kiedyś gdy się odchudzałam było to bardziej drastyczne, ale widać było efekty bardzo szybko teraz muszę na nie czekać i to mnie wkurza mimo że nie podjadam. Jedyny cukier jaki jem to łyżeczka do kawy z mlekiem. Tyle.

Gość pietruszka34567
Normalnie z tej złości na taki niski spadek bym sobie podjadła, ale jakoś nie mam sumienia i dobrze:P a może to cisza przed burzą?