Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addddaaa12321

JAK DŁUGO MOŻNA czuc pożądanie do stałego partnera?

Polecane posty

Gość to wszystko prawda
Siedzi dziadek z babcią na łóżku. kiwają się ze starości jedno na "tak" drugie na "nie". Nagle dziadek babkę w łeb, ona fik i leży. Babci podnosi się i mówi: - Dziadku za co? - Jeszcze mnie nerwy ponoszą jak sobie przypomnę, że byłaś ruszana.

Gość gość
nhniubkb

Gość gość
hahahah jak czytem te pierdy że po 8,10 lub 20 latach macie ogień to sram ze smiechu :D 70% z was ma za męża wypierdka aseksualnego co inna kijem by nie tknęła nie mówiąc już o seksie a p*********e o ogniu w sypialni :D jak wypierdek napierdzi przez sen to może i jest ogień :D :D

Gość gość
egoiste31 znowu podbija temat :D:D:D:D

Gość gość
20 lat razem. Nigdy nie bylo fajnie i juz nie bedzie.Jestem mloda, atrakcyjna babeczką i nie wiem co to dobry sex. Czasem gdy kolezanki o tym mowia i chwala sie jakie to one mialy super przezycia, plakac mi sie chce, bo moje zycie erotyczne konczy sie w 5 min, a ja nadal wierzr, ze bedzie dobrze.

Gość gość
gbfngf

Gość gość
gfnfnfg

Gość gość
bvhmmgm

Gość gość
loi;io

Gość gość
To zależy od twojej wyobraźni,seks jest dopełnieniem związku.Jeśli ten aspekt życia jest najważniejszy dla Ciebie,zrobisz wszystko by za każdym razem było pięknie i cudownie.Jeśli nie jesteś egoistką postąpisz tak sam jak wyżej ekscytując męża.

Gość gość
bb

Gość gość
10 lat razem,wychodziłam za niego każdy mi mówił nie rob tego to zły człowiek, odpowiadałam wtedy ze robię to dla seksu,był genialny w łóżku.Minęło 10 lat,mamy 3 dzieci,on nadal ma wady ale myślę ze jest dobrym człowiekiem.Wyjechał wczoraj do pracy wraca jutro a ja mam mokro na samą myśl o nim.Dlaczego jest ten Żar u nas?Ja dbam o siebie myślę ze jestem bardziej atrakcyjna w wieku 30 lat niż 20. On nie stoi w miejscu,dużo zarabia ma pozycję,rozwija się.,Dzieci nam w niczym nie przeszkadzają ,mają swoje pokoje i jak idą spać mamusia wkłada szpile seksi ubranka ,zabawki he he i bawią się rodzice ;-) Myślę że jest więcej takich par jak my

Gość gość
On nie stoi w miejscu,dużo zarabia ma pozycję,rozwija się., podnieca cię kasa?

Gość gość
Kasa jest jedynie konsekwencją jego rozwoju

Gość i dobry dla mnie bądź
ja czuję od trzech lat ;)

Gość gość
ale bez kasy by cię nie pociągał poza tym ty jesteś taka typowa bez ambitna matka-polka-zalegalizowana utrzymanka za seks czerpiąca korzyści finansowe od swojego faceta