Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika19855

Myślicie że za pomocą operacji plastycznych można z przeciętnej ...

Polecane posty

Gość marika19855

dziewczyny zrobić piękność? Szczerze.

Gość ghidbhiub
nie, pracuje w takiej klinice i powiem szczerze mozna poprawic sie i wygladac lepiej, nawet ladnie ale pieknosc mozna zrobic z bardzo ladnej dziewczyny, musisz miec to cos bo poprawki nie zmienia rysow kompletnie. Potrzebna jest baza w postaci niebanalnych rysow

Gość marika19855
a przy okazji skoro pracujesz w klinice to chciałam się zapytać, czy z dłuższego i trochę szerokiego 'kulfonowatego' nosa można zrobić zgrabny nos który będzie wyglądal naturalnie? da radę?

Gość ghidbhiub
Mozesz miecskroconyi zwezony jak dobry chirurg to zrobi to tak zebedzie wygladal naturalnie ale pamietaj ze nie ma takich operacji ktore powoduja ze jakas zesc ciala bedzie jak od linijki szablonowa i no z duzego pokaznego nosa nikt nie zrobi noska marylin monroe bo tak sie nie da ale mozna zrobic pasujacy ladniejszy zgrabniejszy nos ladnie komponujacy sie z twarza

Gość marika19855
no moj nos nie jest jakiś mega wielki i szeroki, przeszkadza mi tylko że jak się śmieje to robi się z niego taki 'kartofel' że masakra.. wstydzę się śmiać przy ludziach przez to.. to mój największy kompleks i dużo bym zrobiła żeby się go pozbyć gdybym wiedziała że zrobiony nos bedzie wyglądał w miarę ładnie i naturalnie a nie jak u Michaela "Jacksona :o

Gość blendnaa
oczywiście że można ! przykład - ja :) miałam wypadek samochodowy w którym praktycznie straciłam nos, twarz ogólnie miałam całą zmasakrowaną.... a dziś ? jestem po 6 operacjach plastycznych i wszyscy mi mówią że wyglądam jak BARBI. każdy facet się za mną ogląda, mam duże powodzenie. to nie żart, przeszłam 6 ciężkich operacji, kosztowało mnie to wiele bólu cierpienia i PIENIĘDZY ale da się.