Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia mmmmmm

Matka mojego faceta jest bardzo przywiązana do swojego syna

Polecane posty

Gość Sylwia mmmmmm
-Marku jeśli Ty i Sylwia będzie mieszkać na drugim końcu miasta to kto będzie chodził ze mną na zakupy? -Marku Ty chcesz z nią mieszkać? Mówisz prawde czy tylko żartujesz? -Marku jeżeli Ty się ode mnie wyprowadzisz to popadne w depresje z tęsknoty -Marku nie chce mieszkać sama z babcią -Marku Sylwia nie zrobi Ci twoich ulubionych gołąbków, bo nie zna dokładnego przepisu -Marku Sylwia nie dopierze Ci plam i będziesz chodzić brudny bo nie wie jakiego odplamiacza użyć

Gość SamaJa2
Ej bez przesady, mamusia ma 50 lat, a normalnie kobiety będą pracować do 60 roku życia, więc musi być sprawna

Gość Sylwia mmmmmm
-Marku jeśli Ty i Sylwia będzie mieszkać na drugim końcu miasta to kto będzie chodził ze mną na zakupy? -Marku Ty chcesz z nią mieszkać? Mówisz prawde czy tylko żartujesz? -Marku jeżeli Ty się ode mnie wyprowadzisz to popadne w depresje z tęsknoty -Marku nie chce mieszkać sama z babcią -Marku Sylwia nie zrobi Ci twoich ulubionych gołąbków, bo nie zna dokładnego przepisu -Marku Sylwia nie dopierze Ci plam i będziesz chodzić brudny bo nie wie jakiego odplamiacza użyć

Gość SamaJa2
Powiedz mu: "Marku, ożeń się z mamusią" :D

Gość sonia zleśnej krainy
hahahaha :D przepraszam ale śmieszy mnie ten temat

Gość Sylwia mmmmmm
Jeśli ja miałbym z nią mieszkać pod jednym dachem to stałabym się przez nią kłębkiem nerwów. Przeżywałabym stresy ta sytuacja wykończyłaby mnie nerwowo - nie dałabym sobie rady psychicznie

Gość SamaJa2
Powiedz, co "mamusia" zamierza zrobić ze swoją mamą (czyli babcią Marka) po ewentualnym zamieszkaniu z Mareczkiem?

Gość doktora Fiutancja
i tu jest mądrość ludowa: nie chwal dnia o poranku, a teściową za życia.

Gość Sylwia mmmmmm
Matka marka nie chce mieszkać z swoją matką

Gość doktora Fiutancja
we wszystkim trzeba widzieć dobre aspekty. Ty możesz np przeżyc uczucia mieszane, jak twoja teściowa w twoim samochodzie, będzie lecieć w przepaść, ja juz nie, bo tesciowa ma święto 1 listopada

Gość SamaJa2
Matka Marka nie chce mieszkać ze swoją mamą, więc kto się zajmie babcią?

Gość TakaJednaPisze
Uciekaj od tej chorej sytuacji, póki jeszcze nie jest za późno!!! Ta kobieta Cię wykończy:-((

Gość Sylwia mmmmmm
Mój popszedni chłopak bardzo nie lubi swojej aktualnej teściowej z która mieszka już od kilku lat. Mówi :Najlepsza teściowa, to martwa teściowa

Gość Sylwia mmmmmm
Marek patrzy na tą sytuacje zupełnie inaczej: -Na pewno byś ją polubiła jakbyś ją poznała bliżej -Byście sie zaprzyjaźniły.

Gość Sylwia mmmmmm
Ostatni jak była w szpitalu (miała zabieg) to była bardzo zdziwiona że tylko Marek do szpitala do niej przeszedł (ja nie przyszłam)