Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek Pięknej Pani

po spożyciu niedzielnego rosołu kot ma ochotę na amory z Piękną

Polecane posty

;):classic_cool: na tulenie, całowanie i mizianie:D❤️

Gość takie sluby są teraz modne
rosołu z koguta ugotowanego przez mamusie

owszem, Mamusia gotowała :D:classic_cool:

Gość Pomogę Po
koszule mama wyprasowała:)?

Gość PIękna Panii z kawką
A ja gotuje ziołowy z oregano, pietruszką;)

jak masz koszulę to special inwention tuż tuż:❤️ Piękna tęskni na wtulenie się w ramie, męskie:classic_cool: kota

kiedy zaprosisz kota na swoje potrawy z korzonków, Piękna?:D:classic_cool: do you remember?;) I still love You❤️ mam na Ciebie ochote! :)

koty nie mają męskich ramion:o koty mają KOCIE ramiona! ile razy mam to tłumaczyc?;):classic_cool: ach, jak ja nie lubie tego kultu testosteronu, jestem człowiekiem nowej ery, metroseksualnym dzieckiem indygo :):classic_cool: nie tak jak tamci...faceci.... łysy, blondyn, szef, hiszpan, ksiadz, mąż, poeta itp

je t'invite chez moi:) Już króciótko, te króciótko wytrzymasz;) ale masz byc grzecznym koteczkiem i szybciutko przyjsc:) wiec musisz byc ciągle trzezwy:)*

Gość poparpany krecio
co ty wymieniasz , co tobie jest moze masz uraz do kogos , tylko nie potrafisz sie określić jasno!!? idiot

a czy ja jestem nietrzezwy?;) raz byłem, gdy pisałem Pięknej maila :D:classic_cool: ale potem wytrzezwiałem i trwam w abstynencji :) alkohol szkodzi płodnosci, a ja zamierzam miec pieknego dzidziusia z Piękną :D:classic_cool:

No dzidziuś to marzenie moje..i tyle i nie mam..:( Tak za 1 razem co:D? Postarasz się bardzooo:classic_cool: dzieki❤️ a szkodzi: palenie picie:classic_cool: cpanie:D trawa brak snu..;) stres...

Gość drogi kotku grzmotku
powiedz mi, czy ta Piękna rzeczywiście istnieje, czy tworzysz tematy z czystej fantazji, żeby zabić zbędne minuty? :classic_cool: zaciekawiłeś mnie swoją obsesją. :classic_cool:

nie cpam:) pije rzadko :) nie pale:)[rzuciłem;)) ale wciaz mam za mało snu i sexu ...:( szczególnie sexu :classic_cool:

Możesz zabrac ze sobą jakąs ładna fioletową swieczke, bo nie kupiłam;) mam inny kolor;) zrobie sobie kąpiel w mleku jak Kleopatra, peeling brzoskwiniowy ;) wymaluje oczka, aby kusic Ciebie:classic_cool: i mozemy parler chez moi:) ale wczesniej inwencja moja;)* No w sumie le temps nous presse..;) wiesz szybko to bedzie na sekundach na godzinach na ..;):D Ps zrobie ci test;) osoby, jaka parą jestesmy wiec musimy byc razem obo siebie wez długopis:) nie cpasz..dzieki, bo sie martwiłam..taki nie mój byłes..:( ale zrobie test zrenic;) nie palisz..fajnie chociaz na czas dzidziuisa;) musisz spac...moze tabl ziołowe na sen? dziurawiec..melissa itp herbatka dobranoc:)

Gość rosołe się pyta
a łoże z baldachimem masz;)? a tiul:)? a odpowiednie oswietlenie..siweczki;)? bo ci byle jaki dzidzius wyjdzie:D albo czarny:D

spałbym dobrze gdybys spiewala mi do snu kołysanki:) i lulała swojego kocurka w silnych:classic_cool: choć kruchych, kobiecych:D ramionach :P ale mi sie marzy.... zasnac choc raz w ramionach Pieknej, czuc Jej oddech na szyi, móc odwrócic sie i patrzec Jej w oczy ...długooo...przeciągle... całymi godzinami...:) ale by było fajnie;):classic_cool:

Mamusia chyba opócz mieska do tego rosołka cos mi dorzuciła :classic_cool: Tylko co, bo tak sie fajniuteńko czuję, że heej :classic_cool: )))

przepis na dziewcyznkje.. http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102740,8339871,Chcesz_urodzic_dziewczynke__Zmien_diete_i_dzien_seksu.html wiem ze jak sie je ryby i owoce morza to tam w tych krajach rodza sie chłopcy..;/ ja chce córeczke. tez zmien diete:classic_cool: na czas dzidizusia to kwestia 2-3 tyg. i nie pal:)

to kiedy mnie odwiedzisz Kochanie?:) wiesz, ze jestem niedaleczko :D chwilowo;):classic_cool: zapraszam ❤️

w obuwniczym spaliłem cegłę z emocji i wielkiego afektu :D:classic_cool: a Ty mi to ciagle wypominasz ;) czemu czarną córeczke? nie lepiej blond?:)

na ulicy spaliłes..jak jechałes bmw..czerwone lica jak maliny:):D w listopadzie.. w obuwniczym nie, ja pamietam ciebie tylko z obuwniczego Tulipan obok biedronki. I w biedronce z gazeta. Tam nie paliłes cegły. jak bedziesz googlowac o córeczce o sobie spiewja to:)) http://www.youtube.com/watch?v=U82GludosnQ&feature=related

najładniejsze to są błyszczące czarne włoski. Mało taich dziewcyznek jest. I jasna karnacja. Zielone oczka:D

zaczerwieniłem sie z wrazenia:D i oniesmielenia;):classic_cool: jestes taka grozna:P prawdziwa DOMINA ;)hihi 👄 wiec palę cegłę, gdy Cię widzę :) kurcze, jestem taki niesmiały ;):classic_cool:

http://www.youtube.com/watch?v=mHxG5T_EYY0 kolejna piosenka ktora lubie..i ladna gitara... wtedy 1 raz umalowałam oczy na grafitniebieski:) I kota burak na twarzy czerwony strzelił:) a tak sie malowałam na studiach;) efekt podobny ale panowie przemawiali z rozrzerzonymi zrenicami:) :):classic_cool:

Gość synek czarne włoski i
zielone albo czarne oczka kurcze ale zeby miał delikatniejsze usposobienie niz tatus bo jak nie to kicha taki rozbrykany synek same kłopoty beda z nim a kazda mamusia chce miec swojego kochanego synusia Twoja pewnie tez |Cie rozpieszcza