Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek Pięknej Pani

po spożyciu niedzielnego rosołu kot ma ochotę na amory z Piękną

Polecane posty

Gość PIękna Panii z kawką
a ten chłopka z teledysku cpał..i dostał takiej agresji ze szyby powybijał..i krawaił.. wiec cpanie nie. pamietaj budzi zanik wartosci agresje..czlowiek nie wie co dobre co zle.. nie chce coreczki a la cpunka amy whithouse..

Gość PIękna Panii z kawką
16;34..moze byc synek..ale 1 coreczka:) oczka po babcia.. w 1 oku mam czarna kropke 1 mm..i babcia tak miała i moja mama, coreczka tez musi;) No synus moze miec czarnobraozwe i czarne wloski ale ma byc grzeczny bo ja ostra jestem i bedzie lanie dostawał az sie nauczy:):classic_cool: byc grzecznym synezkiem mamusi;)

Gość jakie imiona kot wymysliłes
miona wymysliłes kotek:)? syn coreczka? pochwal sie, miales tyle czasu..;):D

kocisko jest niesmiałe i dlatego pali cegłe:) Piękna powinna osmielic swego kota, jakos go zachecic, dac mu komunikat: hej kocie, kocham Cie, zapukaj do mnie, otworze i wpuszcze Cie do srodka! :) a nie komunikat odwrotny, negatywny... i ci faceci wokół... ten łysy, szef, hiszpan itp... to rani kota, ...do krwi...

Gość Piekna bezzebna
fajnie pomarzyć raczej nie wtym wcieleniu juz teraz ząbki szwankuja Kotek musi młodsza i ze zdrowymi zebami znaleśc ta piękna ma juz ponad stan tego miodku młodszej szukaj Kocurku

Gość Piękna Panii z kawką
No przeciez Ci to obiecałam, te zachete;) Chcoiaz niepowinnam bo byłes cholernie niegrzeczny..ale ze Piekna ma dobre serce;) No i 3 razy zrobiłes jak chciałam;) czekałes pod krzyzem, pod domem w sierpniu, it itd.. No jak chcesz wziac w ramiona Piękną, i jak chcesz dzieci, to chyba musisz "poleciec" na zachete PIęknej:)*

Gość Piekna osmieszona
ale lubimy kocurka bo taki słodki i czasem delikatny ale ta ona juz za stara na takie plany uciekam

acha i chciałam sprawdzic jaki Kotek jest nocą:classic_cool::D i jakie dzieci będą;) No i kocham kotka;)

byłem niegrzeczny, bo czułem sie odrzucony :( niekochany przez Piękną :( ale tak naprawde wcale tak nie chciałem... chciałem byc miły, a Piękna nie dała mi szansy... było mi smutno:(

jak chcemy szanse to trzeba byc miłym i grzecznym a ty byłes niegrzeczny i chciałes aby dała ci piekna szanse.. wszystko na opak.. dałam ci szanse bo mam w tym cel;):classic_cool: tajemnica jaki ps szykuj koszulke lazurową z tv, i masz byc grzeczny najgrzeczniejszy;) oczekuj inwention;)pa*

nie obiecuj:) jesli wiesz, ze nie dotrzymasz :( kot juz niczego nie oczekuje...eh... kot tylko mysli...wspomina...marzy... o Pieknej ... choc wie, ze to bez sensu, ze to juz stracone, ze Piekna ma kogos... smutno:(