Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kiwi

czy kiwi 1988

Polecane posty

Gość czy kiwi

jest już na wszystkich topikach? Bo ja doliczyłlam się kilkunastu:(

Gość kloop
ona jest na wszystkich :P) wszedzie sie dolacza

Gość sfhkvbdrtg
Po to chyba jest forum, żeby dołączać. A kiwi przynajmniej jest konsekwentna, nie znika po kilku dniach jak większość.

Gość no a ta osoba
ktora to pisze tez jest na wszystkich topikach skoro wie co ,gdzie i ile hahahahahaahah smieszne

ooo:D jak miło że powstał o mnie topic :D tu chętnie też dołączę :D ale zapewne ten topic tez pewnie upadnie :D Dziękuję autorko za reklamę :D Miło by było znaleźć w końcu towarzyszki które chcą naprawdę schudnąć :) nie moja wina że dziewczyny po kilku dniach znikają :D więc tak się przyłączam i odłączam bo coś szybko im zapał mija a to już nie moja wina :D ja chce schudnąć więc tak sobie biegam po tych topikach:D a co nie wolno?:D

Gość sfhkvbdrtg
Kiwi, przy odchudzaniu każdy ruch jest wskazany, nawet skakanie i bieganie po topikach :D

sfhkvbdrtg święta prawda :D nawet tu nie odpoczywam tylko biegam :D tylko skąd autorka wie gdzie ja jestem a gdzie mnie nie ma skoro ona nie biega?:D

Gość sfhkvbdrtg
Pewnie kupiła zestaw małego detektywa i cię śledzi :D

sfhkvbdrtg Pewnie cos musi we mnie być skoro tak się mną interesują na forum:D pewnie zaraz jeszcze powiedzą że ja to ty pod literkami:D

Gość czy kiwi
autorka jest nowa i chciała dołączyć do jakiejś grupy, ale ponieważ Kiwi jest wszędzie, doszła do wniosku że przez kiwi rozwalają się wszystkie topiki:D:P:D Dlatego ma już swój i jak tylko tam pojawi się kiwi to na pewno ją wyrzuci- żeby nastepny nie upadł. A poza tym jak się konsekwenktnie pisze- nawet przez długi czas samemu, to dziewczyny wracają i topik nie upada.

Gość olkaaaloa
a jaki to topik na ktory nie moze doalczyc kiwi? podajcie namiary

a to bardzo ciekawe:D Was to chyba laseczki zazdrość zżera bo jakoś wkurzająca jestem a gdzie się pojawię to mnie o dietę pytacie że mam takie efekty:D połowa topików mi tez nie odpowiada to z nich sama wychodzę :D proste, nie moja wina że połowa z Was tylko mocna w gębie :D a co do czego to coś wam nie wychodzi:D

a to bardzo ciekawe:D Was to chyba laseczki zazdrość zżera bo jakoś wkurzająca jestem a gdzie się pojawię to mnie o dietę pytacie że mam takie efekty:D połowa topików mi tez nie odpowiada to z nich sama wychodzę :D proste, nie moja wina że połowa z Was tylko mocna w gębie :D a co do czego to coś wam nie wychodzi:D

Połowa z Was taka zdeterminowana :D a potem co?:D Piszecie 3/4 dni znikacie a potem wracacie że się nawpierdalałyście jak świnie :D wielce mi odchudzające i konsekwentne Panie :D trochę determinacji i zaparcia a nie tylko miauczycie:D Zamiast tu na forum bzdury pierdolić to może się autorko za dietę w końcu weź :D bo Ci się chyba coś pomyliło:D i nie wyrabiaj mi opinii skoro mnie nie znasz:D Trzeba byś jebniętym aby już o ludziach na forum pisać, ale noc o trzeba się jakoś dowartościować i wkręcić w ekipę nie?:D PS: powodzenie dziewczyny w odchudzaniu, silnej woli i samozaparcia bo niestety ale połowa z Was a nawet więcej kiedy się odchudza? Od jutra :D No autorko teraz pokazałam swoje wredne oblicze, więc możesz mi obrabiać dupę bo masz do tego podstawy:D

Gość nj cvn
hahaha ale kiwi jest na diecie bardzo dobre :) kiwi olej je i po sprawie

nj cvn a niech Sobie gadają :D musiała bym upaść na głowę aby się forum przejmować :D A ta pani nr 2 co tak przestała pisać na "swoim" topiku bo ja tak wnerwiałam to ciekawe czemu mnie nie wyprosiła i czemu na "pomarańczy" pisze a nie na swoim:D ojjj dziewczynki zazdrość zżera oj zżera :D

Gość do kiwi 1988.
ale ty gruba jesteś szkoda mi ciebie 10.07.2012 102kg 10.08.2012 94,2kg 15.08.2012 92,6kg 07.09.2012 90,4kg 15.09.2012 89,6kg 18.09.2012 88,7kg jeszcze tylko 28,7kg jak się nie da jak się da! 6stka z przodu już tuż tuż

Gość do do kiwi 1988.
Ale ty tępa jesteś. Przecież to logiczne, że właśnie dlatego się odchudza, bo gruba.:) Popatrz Kiwi zrzuciła już 14 kg, a ty co? Taka idealna, że wagę komuś wypominasz? Sprostowanie. Kiwi nie ma wszędzie. Ha ha.

do do kiwi 1988. aj tam ja tam :D przecież muszą o czymś mówić :D niech sobie ulżą :D ja urodziłam zrobiłam badania na kolejne czekam bo muszę, nie mogę zrobić od razu i coś robię ze Sobą :D a nie jak większość marzy że od jutra :D tu ich boli:)

Gość czy kiwi
No i już wszyscy wiecie, dlaczego nie chcę pisać na topikach na których jest kiwi. A propo's- nie jestem gruba, ale przed kiwi nie mam zamiaru się tłumaczyć.

Gość to nie pisz,,,
a wogole to spadaj z tego forum zazdrosnico, po gowno tu wchodzisz i czytasz za lekture ksiazek sie zabierz

Gość czy kiwi
chyba jednak nie ja powinnam zajrzeć do książek- nie robię błędów. A poza tym to mój topik, chyba coś pomyliłaś :D

Gość hahahahahahaah
topik chyba małolaty

Gość to nie pisz,,,
nie obrazaj ludzi nie czytaj i juz

Gość to nie pisz,,,
spadaj wogole z forum skoro nie umiesz sie zachowac

Gość alkolkoala
a czy tu jest jakis zakaz wchodzenia na topiki? mozna wejsc m]na kazdy i nic nikomu do tego ja tez wchodze na 100 i co?

Gość alkolkoala
moze piszcie o sobie a nie obgadujcie innych