Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ania1234 583

co sadzicie o tym?

Polecane posty

Gość Ania1234 583

facet z ktorym sie spotykam 2,5 miesiaca na pewnej imprezie zaczał zagadywać do takiej dziewczyny. znaliśmy ja wczesniej z widzenia bo to znajoma naszych znajomych . rozmawiał tez z innymi osobami i ja tez wiec moze nie powinnam mu robic wyrzutów ,ale... Ona jest po pierwsze ładna , po drugie w jego typie. troche podobna do mnie tzn podobny typ urody. Uśmiechał sie do niej , robiła maślane oczy troche... Ale niby nic wiecej , potemze mna tanczył i ze mną się bawił na tej imprezie choc potem zauważyłam ,ze sie jakby patrzy w jej strone. Poznaliśmy na tej imprezie pare osob. Na nastepny dzien on dodał ją na faceboka jaka pierwsza i pare innych osob ,ale dopiero pozniej Niestety jak ze mna zaczynał znajomość to był jeszcze ze swoja dziewczyna też całkiem ładna i im sie chyba dobrze układało z tego co widziałam ,a juz zaczał zarywać do mnie tzn głaskać po plecach np.. Tyle ,ze ja sie dałam mu poderwać dopiero jak sie rozstali Co mam myslec o tym? ze facet ma potrzebe ciagle zmianiac dziewczyny na nowe?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować