Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora lamaga

kto powinien sie odezwac w chorobie?

Polecane posty

Gość chora lamaga

mam noge (cała) w gipsie, wychowuje corke 3 letnia maz pracuje od pn do pt poza domem. jakos sobie radze, mama pracujaca tez mi pomaga troche oraz kolezanka. stad moje pytanie czy to ja mam obdzwaniac np rodzinke jesli czegos potrzebuje? bo tesciowa nie zadzownila i zapytala co u mnie nawet a kustykam juz 2.5tyg;) mam dobre relacje z nia. hmm co myslicie?

Gość zadzwon i powiedz ze masz gicz
ale w gipsie nie wstydz sie prosic o pomoc i uwazaj an to co jesz,bo sie tyje z braku ruchu,maz kolezanki 5 kg utyl przez noge w gipsie

Gość chora lamaga
nie mam apetetu schudłam juz 3kg:(

Gość chora lamaga
ktos jeszcze?

Myślę ze jeśli na prawdę potrzebujesz pomocy nie będzie żadnym wstydem jeśli zadzwonisz i poprosisz, w końcu to nie z wygodnictwa. Oczywiście teściowa powinna sama już dawno zaproponować pomoc jeśli wie w jakiej jesteś sytuacji :o

Gość chora lamaga
dziekuje, jestem osobą ktora nie lubi prosic zbytnio o cos hmm

Z drugiej strony sama miałam kiedyś nogę w gipsie i problemem było to tylko przez pierwsze dni, potem już mogłam sama wszędzie "chodzić" z kulami, tylko mama mi nie pozwoliła bo była zima i bardzo ślisko :o no ale teraz nie ma zimy... No chyba że boisz sie że dziecko ci zwieje z chodnika pod auto, albo masz bardzo daleko wszędzie...