Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronaldinhio

zdradzany...

Polecane posty

Gość ronaldinhio

moja dziewczyna ...jak to z nimi bywa ,byla uprzejma mnie zdradzic...nie powiedziala mi tego oczywiscie no ale tak to juz jest ze sie dowiedzialem.mam nawet teraz lekka ucieche z patrzenia jak sie meczy ale zastanawiam sie czy nie najwyzszy czas spakowac jej rzeczy no i delikatnie mowiac wypierdolic ja z mojego rzycia tylnymi drzwiami...jestesmy razem juz kupe czasu i tylko dlatego sie zastanawiam,co o tym myslicie??

Gość akukuruku
Normalka.. jak wy potraficie zdradzić po latach małżeństwa, to dlaczego niby dziwicie się, jak to wam się rogi doprawi.

Gość pedagog szkol_ny
życia kurwa życia

Gość ronaldinhio
nie miala powodow...ale wcale sie nie dziwie,..jestescie tylko kobietami i takie juz jestescie...wszystko pieknie wszystko ladniu a tu nagle ,jeb zdrada,,,i zamiast sie przyznac to nie ,bo jest jej ze mna dobrze to sie nie przyzna bo sie boi ze ja zostawie...a ja bede cierpliwie czekal i sprawie ze bedzie cierpiec

Gość ronaldinhio
sorry pedagog ..pisalem kutasem twojej matki i jądro sie obilo o "r"

Gość monna liza
o qrwa dobre "Migotka...

Gość kobiety dziś nie potrafią
być wierne

Gość za to mężczyzni są..
wierni do bólu

Gość mała zołza z gdańska
no i nad czym się tu zastanawiać? Wywal z domu i po sprawie. Zdradziła raz, pewnie zrobiłaby i drugi.Ja tam nie miałam takich dylematów, po 6 latach powiedziałam papa i nie żałuję. Jeśli ten z którym jestem teraz zrobi to samo, skończy się tak samo, jeśli ja bym go zdradziła też by nie miał sentymentow - jasny układ, który obojgu pasuje

Gość mnkl;;;;[
a zastanowiłes sie dlaczego cie zdradziła ???????? pytanie zasadnicze zacznij od siebie kolego ,byłes taki naj naj w domu w łózku,w dniu codziennym tak było idealnie hmm gdyby tak było nie zdradziłaby cie kotek ,zacznij od siebie -moze w łózku nie było jej najlepiej albo ...

Gość brak orgazmu
dupek z ciebie po prostu i analfabeta

Nie zdradza się bez powodu. Coś musi być w waszym związku nie w porządku skoro którekolwiek skacze w bok. Tobie się wydaje, że jest ok i nie miała powodu, a ja twierdzę, że pewnie wg niej wcale nie jest tak różowo. Większość kobiet woli stabilizację od niepewnego pogrywania z kochankiem.