Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KroplaBezKitu7

Twój najwiekszy (wizualny) kompleks?

Polecane posty

Gość KroplaBezKitu7

...lub dwa? Ewentualnie osiem? :) Robisz/Zrobiłeś/aś coś z tym? Zamierzasz? Udzielę sie ale za chwilkę

Gość fghudcv
zawsze trzeba trenowac

Gość aktualnie włosy
przez swoje błędy od roku nie mogę ich doprowadzić do porządku, są poniszczone, mają brzydki kolor...nie mam cierpliwości, czuję,że znowu wkrótce coś odwalę

Gość KroplaBezKitu7
ahh, włosy..moje też nie robią szału, ale to wystarczy myc dobrym szamponem (ja polecam syoss) i nie suszyc suszarką..a beda lsniace i mieciutkie..no i podcinac regularnie...

Gość fghudcv
ten syoss w czarnej tubce?

Gość KroplaBezKitu7
mhm, najlepiej ten z niebieskim paseczkiem, z keratyną :) baaardzo super, tylko naprawde suszarka out.

Mam oponę na brzuchu i bardzo grube nogi. Próbuję się odchudzać, ale mi się nie udaje.

Gość KroplaBezKitu7
jak masz odlozony tluszczyk to tak latwo si ego nie pozbedziesz :( przy diecie to bedziesz chudła ale ''od środka''....w takiej syt to liposukcja pewnie tylko.

W sumie tylko nos (za duży i nieładny), no i może zęby, ale planuję założyć i tak aparat niedługo (bardziej nawet ze względów zdrowotnych). Poza tym to lubię siebie :)

Gość kootwaa
okropne zęby, nie mam kasy na dentyste

Gość na chwilę obecną--NADWAGA.
25 kg do zbicia. ale uda mi się. nie ma innej opcji.

Moja waga mnie denerwuje :) wolała bym ważyć tyle co kiedyś, ale coś z tym robię i jak widać są efekty:) tak to jest ok:)

Gość KroplaBezKitu7
@Szarkah... 5 tys wcale nie tak duzo... ja mam kompleks nosa i mnostwo czasu spedzilam na takim forum, gdzie nie tylko majetne laski sie operuja ale i takie co musialy sobie wiele czasu roznych rzeczy odmawiac zeby te 10k uzbierac... dla chcacego nic trudnego..

Gość KroplaBezKitu7
właśnie, z zębami też niewesoło ..aparat niczego nie zmieni bo sa małe i brzydkie :((

KroplaBezKitu7 - no tak, jak ja mam 14 tys. przychodu rocznie... To 10 tys. to grosze.

Gość Grubi90
Praktycznie nic mi sie w sobie nie podoba, ale najbardziej chciałabym schudnąć. Nie podobały mi się też zęby, ale założyłam aparat. Zmieniłabym jeszcze kilka rzeczy, ale nie przeszkadzają mi tak bardzo.

Mam nadwagę, brzydka twarz, nie mogę znaleźć pracy i dochodzę do wniosku, ze cała jestem beznadziejna.

Gość KroplaBezKitu7
@Szarkah - ok, rozumiem. ale powtorzę sie, że dla chcącego.. @nasenna, Anna Bałon też była gruba i brzydka :D Moze pod Twoimi fałdkami tłuszczyku też kryje sie fajna babka xD (pomijam, ze ona jest tepa bo nie o tym gadamy :D)

Gość KroplaBezKitu7
@podstępna_kuciapa od roku gdzies o tym mysle i zebrac sie nie moge...dochodów złych nie mam wiec raczej nie to mnie powstrzymuje. duzo sie naczytalam i naoogladalam...nawet u najlepszych specjalistow nie wszystkie laski sa zadowolone. nie dlatego, ze chirurg jest do dupy, tylko kiedy laska ma wygorowane wymagania to pozniej wiadomo...tu milimatr za krotki tam malo garb zeszlifowany..itd a jaki jest? nie jest garbaty ani szpetny, po prostu duży. za duży. a jak si eusmiecham powtaje efekt czarownicy bo moj nos jest ruchomy. zalezaloby mi na tym, zeby byl lekko zadarty.

Gość KroplaBezKitu7
kiwi jestes w moim wieku i z tego samego miasta :D o ile nick mowi prawde...... :D

Ja nie wiem, raczej będę się odchudzać, jak zejdę do 48 kilo, to będę wyglądać lepiej.

Gość KroplaBezKitu7
sharkah, ja schudlam z 4 lata temu i nie moge wrocic do mojej wagi, i nie chodzi mi o figure, buzia tez chudnie a moja teraz wyglada tragicznie, policzki nos itd wszystko sterczy. kiwi, scisłe centrum ;)

Gość germanistka86
skóra zniszczona przez chorobę.

KroplaBezKitu7 - hehe mam to samo z "efektem czarownicy" :D Ja się zastanawiam nad tym, ale w końcu to ryzyko no i trochę obawiałabym się reakcji otoczenia, bo wszyscy i tak uważają, że sobie coś ubzdurałam z tym nosem i że wymyślam problemu (akurat :P ).

ja buzie mam ładna, oczy podobno mam bardzo ładne bo duże i wyraziste :P ( to zdanie innych), nosek mam ładny mały i zadarty:P, włosy mam ładne bo w ciąży wcale nie farbowałam, nie suszyłam suszarka nie używałam żadnych bzdet:) piersi mam spore :D tylko wagi muszę się pozbyć do dawnej i będzie idealnie :) ogólnie jak patrze w lustro to ładna ze mnie dzieucha ( wiem mało skromna) tylko jak już patrze w lustro na wagę to już jest gorzej:) to mi si nie podoba :)