Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KroplaBezKitu7

Twój najwiekszy (wizualny) kompleks?

Polecane posty

Gość KroplaBezKitu7
podstępna_kuciapa... wiesz jak kto jest..ludzie z zazdrosci, inni powiedza, ze sobie ubzduralas bo sa przyzwyczajeni...a dla innych operacja u ''szarego czlowieka'' jest jak abstrakcja bo nie wiem...jakby uwazali , ze to przywilej tylko gwiazd holywoodu, i dlatego krzywo patrza.. kiwi, fajnie przeczytac to co piszesz. ja tez nie powinnam narzekac, wazne, ze jestem zdrowa bla bla itd hehe ale jakbym pare rzeczy poprawila bylo naprawde zacnie ;))

Gość jestem najbrzydsza na swiecie
brzydkie włosy - dbam o nie obsesyjnie a one ani proste, ani kręcone choojowe jestem niska 157 - nóżki tak krótkie ze prawie ich nie mam - w dodatku grube uda strasznie i tyłek.. mimo ze cwicze to i tak nic z ud nigdy nie leci.. nos długi brzydki twarz dziecinna małe piersi wyglad przestraszonej 13latki zęby - jakaś chujowa fluoroza , przebarwienia z którymi nic nie mozna zrobić, przez co wstyd sie usmmiechać

moim kompleksem nr 2 jest chyba to że ni uja nie potrafię robić depilacji brwi:D na ten zabieg chodzę do kosmetyczki:D Jak Wy to dziewczyny robicie?:D

Gość KroplaBezKitu7
@ jestem naj... (nie jestes:*) wierze, ze jakby naprawde Ci zalezalo... wzrostem sie nie przejmuj... mnostwo amerykanskich gwiazd to kurduple..taka aguilera np...ile ona ma? 156/7??

Gość KroplaBezKitu7
hahahaha Kiwi, u mnie lepiej..jedna powieka troszke mi opada, zatem ich symetria to u mnie utopia. tez nie umiem ich ''depilowac'' :(

Gość mam kompleks...ale tylko
kompleks witamin i minerałów w apteczce;)Ewentualnie kompleks budynków wczasowych nad morzem;)

Gość KroplaBezKitu7
CZAD. Ku pocieszeniu innych dodam jeszcze, ze mam malo jedrne cycki ;(( ale to tez wina stracenia wielu kilogramow.. :(

tak najbardziej to żyły pod oczami :( ale można to ukryć :) poza tym mam wiele niedociągnięć ale nie przejmuję się to tylko ciało pozdro

Ja lubię swoją twarz jak mi się zapadają policzki. Wtedy od razu lepiej wyglądam, bardziej "rasowo"

Gość 12skizta
jasna karnacja

a to ja już tez cycki wpisze na listę kompleksów :D jak byłam szczupła to miałam rozmiar "D" teraz mam duże "F" wiec jak schudnę będę mieć nie wiem co :D zwisy do kolan chyba :D hihihi

Gość laloli
moje 2 największe kompleksy: brzydka cera, małe cycki moje 2 największe atuty: zgrabny tyłek, ładne oczy - to tyle

Gość kremator
Ja nie mam głowy:( Pytanie: Czy to mnie szpeci? :O