Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest dopiero jazda

Jego 3ex, ex kochanka i ja - jak nie zwariowac?? :o

Polecane posty

To moj piewszy powazny zwiazek i w sumie zawsze smialam sie z kumpeli ktora byla tak zazdosna o byle swojego meza ze wyrzucila cuichy ktore mu kupily i pamiatki...do czasu...no wlasnie :p jestem zakochana ze wzajemnoscia widzialam zdj jego dwoch ex bo ma je na kompie, znam jedna osobiscie, po ex ex ktora uwielbial zostaly mu zdjecia kuferek z ich zdj, listami od niej i pamiatkami jakos nie specjalnie mi to przeszkadzalo szanuje ze to jego przeszlosc mimo ze sama tak nie postepuje no i on jest miom pierwszym facetem w lozku bylam ciekawa jak to jest i jak bylo mu wczesniej stwierdzilam ze skoro zdj i pamiatki mnie nie ruszyly to to tez nie zrobi na mnie wrazenia i nie zrobilo do czasu jak nie zaczelismy ze soba sypiac :/ zaczelam myslec ze jestem do niczego skoro tamta to byla taka i taka i robila to i to a ja jak na razie tylko zacynam i w sumie nawet jestem dosc niesmiala w lozku i sie szybko pesze mimi ze jestesmy razem 2 lata :/ jak sobie z tym radzic teraz??

zapomnialam dodac ze mial przede mna 3 zwiazki i jena jednonocna przygode podczas ktorej zostal rozprawiczony :p

tez mi rada skoro mam problemy z seksem z wlasnym facetem to co dop z kolesiem ktorego nie kocham