Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa dobra

czy jesteście zadowoleni ..?

Polecane posty

Gość zupa dobra

ale tak szczerze, jesteście zadowoleni ze swojego życia ? porównujecie się do innych ? chcielibyście być kimś innym i żałujecie,że urodziliście się tacy jacy jesteście ? czy może tak naprawdę nie zamienilibyście siebie na kogoś innego pod żadnym pozorem ? zapraszam do dyskusji ;)

Gość wsadzić w cipę porzeczki a
nie bardzo,chociaż nie znam,z kim bym się zamienił

Gość pilo
dziękuję Bogu za każdy przeżyty dzień. W końcu nie wyskrobali mnie, to chyba jest za co?

Gość zupa dobra
dzięki za normalne odpowiedzi :) a pytam bo ciekawi mnie to po prostu, ja bym chyba chciała być bardziej pewna siebie a resztę bym jakoś przeżuła :)

ale radość,że kogoś nie wyskrobali

cieszysz się też,że byłeś najszybszym plemnikiem

Gość baszarteg ;)
kafe jezd oczyszczajonce ,gdy czlowiek mysli ze jezd kiepsko wchodzi tu i widzi ze z wienkszociom jest gorzej...dziekuje ci kafeterio :D

Gość zupa dobra
nie no ja myślę,że pewność siebie można nabyć, ale do tego trzeba wieeele czasu i warunki do tego:)

Gość Esma500
ja żałuje , ze mam takich rodziców , którzy mi nie chcą w niczym pomóc

W niektórych aspektach jestem zadowolona, w niektórych nie. Cieszę się, że skończyłam dobre studia, mam świetnie dwie prace, fajnego chłopaka. Zapisałam się na drugie studia, ciągle się rozwijam. Dużo zarabiam jak na swój wiek i miejsce zamieszkania. Ale z drugiej strony mieszkam w tym swoim małym mieście, do którego wróciłam po studiach. Nadal ciężko mi się w nim odnaleźć. Wszyscy znajomi zostali dużych miastach, porozjeżdżali się po świecie. Nie mam tutaj żadnej koleżanki. W dodatku prawie cały czas pracuję, dochodzą studia, wzrok mi się psuje bo siedzę cały czas przed komputerem. A moje życie uczuciowe to nieustanna huśtawka. Rozstaję się, wracam, poznaję nowych facetów.

Gość takasobiejestembabka
Jestem teraz w takim momencie życia, że nie zmieniłabym dosłownie NIC. Ani pracy, ani rozwoju kariery, ani rodziny, ani partnera :) pozdrawiam i życzę szczęścia; można być szczęśliwym .

Gość martocha martocha
ja se ostatnio myślę, że chyba bym się z kimś zamieniła... obecnie jestem bez pracy, mieszkam z rodzicami w moim małym rodzinnym mieście, skąd wszyscy znajomi się wynieśli, poza chłopakiem i rodziną, nawet nie mam z kim wyjść gdziekolwiek. nudzę się przeraźliwie. w dodatku wolałabym być bardziej majętna :)

Gość zupa dobra
bo też nasuwa się mi pytanie, na czym wam tak naprawdę zależy ? czy można rozwiązać jakoś te problemy ? np. ja kiedyś myślałam,że stosunki z rodziną wgl mnie nie obchodzą a tak naprawdę to one kierują np. moim zadowoleniem lub nie.. ja jestem bardzo niezadowolona, jestem zazdrosna , tzn zazdroszczę komuś i to mnie bardzo niszczy..