Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jot24

jestem zalamana

Polecane posty

Gość jot24

Jestem zalamana, nie moge znalesc pracy, mieszkam z facetem i ledwo dajemy rade, ciagle pod kreska, wezwania przedsadowe do zaplaty, jestem wykonczona psychicznie, probowalam juz chyba wszystkiego i nic, dlaczego mlodzi ludzie musza tak żebrac o zajecie. Dzis juz nawet naszly mnie mysli czy od niego nie odejsc, moze byloby mu lzej, albo zajac sie prostytucja.. :( mam doła

Gość Mateuszek 25 lat
współczuje ci ja nawet nie mam matury a zarabiam 3-4 tyś pracując 4h dziennie :P

Gość Kasprowicz
Współczuję, ja mam maturę, wyższe i zarabiam 7800 na rękę, jaka to niesprawiedliwość na tym świecie :(

Gość jot24
nie dobijaj mnie prosze cie, ja mam mature i wykszt kierunkowe a z pracy nici, stryczek zostaje

Gość Mateuszek 25 lat
ja teraz sie biore do roboty chce zarabiać z 5-6 tyś bo kredyt musze do końca roku ogarnąć i wyższa średnia musi być tak powiedział doradca z open finance :P a najwięcej zarobiłem w 1 miesiącu 12 tyś ale to zagranicą i 12h dziennie pracowałem, a z takiej pracy kredytu sie nie dostanie dlatego lepiej w polsce :)

Gość jot24
nie jestem brzydka, nie jestem glupia a przez ta sytuacje czuje sie nikim, zerem totalnym, nie mam nawet za co sie leczyc, jestem nieplodna, moze to i dobrze kto by to dziecko wychowal i za co.

Gość Mateuszek 25 lat
widocznie twoj facet to nieudacznik skoro nie potrafi utrzymać swojej dziewczyny, wam zostaje tylko zagranica.

Gość DDDDDDDDkkks
Mateuszek ruchnąć cię.

Gość jot24
nie, ja tak nie moge powiedziec, on zarabia ok 3tys, ale mieszkamy w starym za duzym dla nas domu po jefo rodzicach ktory sam w sobie produkuje mase oplat, zreszta same rachunki i kredyt... szkoda gadac. Nawet wynajac czesci sie nie da bo wymaga remontu

Gość jot24
pomoglyby kazde pieniadze, ale wiem ze nie mialabym z czego oddac

Gość gietkii stefek
wypniesz sie i kwita ... co ty na to ?

Gość efefee
Nie myśl o prostytucji,spadniesz na samo dno,masz chłopaka jak on będzie się czuł???Próbuj coś znaleść ja jestem w podobnej sytuacji,szukam już bardzo długo pracy i nic

Gość jot24
No ale co ja mam robic, ile mozna sie czuc jak darmozjad, jak smiec. Albo odejde bo go kocham i podejrzewam ze tak byloby mu latwiej polaczyc koniec z koncem albo cos znajde szybko

Gość jot24
za 5 tyś to sie wypne ale tylko w pupę bo boje sie ciąży, to opuszcze do 4 tys

Gość jot24
i juz mam podszywa, ta dyyskusja dalej w takim razie nie ma sensu. Dobrej nocy wam, lepszej niz moja

Gość jot24
nie pisałam że cierpie na bezpłodność imbecylu tylko ze jestem niepłodna

Gość jot24
nie wierze w to juz, ale dzieki

No to musisz uwierzyc :) = wowczas sie zacznie prostowac, jak przez Ciebie przemawia smutek to ciezko tak, zeby cos ruszylo.

Gość jot24
baw sie dobrze podszywie moim kosztem

Podszyw jest cienki jak barszcz, totalna amatorszczyzna, nawet nie rozkminil, ze nie uzywasz ł, ś, ż ;)

Gość jot24
no tak, faktycznie. Smutek bo taki wieczor mam melancholijny, w przyszlym msc klaruje nam sie ponas tys na minusie. Zastanawiam sie skad na to wziasc, a idzie sezon grzewczy to dopiero bedzie rulerka. najgorsze jest to ze tak zyje mnostwo rodzin w polsce..

No smutno, zapelniaj swoja glowke pozytywnymi myslami, zeby bylo choc lepiej w srodku, a pozniej pewnie sie wszystko ruszy :)

Gość jot24
jestem z malopolski, no tak pozytywne myslenie to podstawa, zapewniam cie ze na codzien musze byc optymistka, gdybym nie byla juz dawno bym zwariowala.

Gość asadsxdee
podaj gg,moze cos zaradzimy