migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 czy jesli mielibyscie wybrac piosenke ktora odmienila wasze zycie i poruszyla wasze kafeteryjne serduszka to czy bylaby to raczej piosenka z repertuaru 'Boys' czy Akcentu..? (Ewentualnie Carly rae jepsen 'Call me maybe') Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiki są tutej Napisano Wrzesień 23, 2012 Cheryl - Call my name Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 piekna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 no niesamowite... zadnych fanow Akcentu? Boys? przeciez to soundtrack do waszego zycia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bobasek* 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 Nie znam ich.Może przybliżysz ich nieco migotka??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 hm.. po twoim nicku mysle ze tobie polecilabym raczej 'Smerfne Hity' vol 2... albo 3... daj mi chwile , pomysle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 podnosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 bez szmacenia, dzieciaku. odpowiedz jak pytaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Boys? Akcent? Już prędzej Modern Talking:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 albo C C Catch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 CC Catch jest super, takoż Pet Shop Boys i Sandra. Ale nie pytałaś o fajnych wykonawców, tylko o takich którzy odmienili życie. Więc jak dla mnie MT jest takim zespołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 opowiedz jak.... zaintrygowalo mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Jak? Od tego zespołu zainteresowałem się muzyką co zaowocowało poznaniem wielu fajnych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 to przepieknie dlaczego wiec masz takie problemy z dziewczynami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Otóż Migotko - nie mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 jestes wygrany... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Eeee tam, raczej średnio:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 widze ze twoja skromnosc odpowiada twojemu wzrostowi.... chwali sie, chwali sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2Pac - Changes Napisano Wrzesień 24, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Po prostu szczery chłopak jestem:P A co do wzrostu to ostatnio urosłem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 2pac- niezly frodo - a jak urosles? na deszczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spakowales plecak Napisano Wrzesień 24, 2012 dzieciaku? jutro 8.00 szkola wiec idz spac i rece grzecznie pod kolderke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Migotka - stosowałem okłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet.22yo.. Napisano Wrzesień 24, 2012 Najlepsze jakie świat usłyszał.Na zawsze number 1. Faith Of The Heart -Russell Watson Live to win -Paul Stanley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 pomaranczko- dziekuje za komplement, ostatnio przestali mnie nawet pytac o dowod kiedy chce kupic alkohol, az zaczelam sie martwic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spakowales plecak Napisano Wrzesień 24, 2012 to bylo do frodo ale skoro ty tez sie uwazasz za dzieciaka to coz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 frodo - a moze urosles za sprawa magicznego pierscienia? masz go przy sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 pomaranczko - kazdy z nas ma w sobie wewnetrznego dzieciaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Migotka - nie nie mam:( Plecak - niestety do szkoły nie chodzę już od dawna, a plecak do roboty mam zawsze spakowany. Ale jutro mam wolne, więc się bujaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spakowales plecak Napisano Wrzesień 24, 2012 fakt majac 34 lata mam ochote czasami poukladac klocki lego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach