Gość spakowales plecak Napisano Wrzesień 24, 2012 to teraz na szkole mowi sie "robota" nice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja bym samoloty posklejał, jakbym miał pieniądze na zbyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Trolololo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 frodo- to ten sam plecak ktory miales na wycieczce do Mordoru? a co umiesz ukladasz, pomaranczko? ulozylabys wielki gotycki zamek w ktorym moglby zamieszkac frodo i reszta druzyny pierscienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Nieee tamten już się rozlazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 pewnie Gollum ci go pogryzl, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frodo the niziołek 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Sam, grubas zawsze głodny, a lembasy sie skończyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 tak wiem, kiedys do mnie przyszedl i wyjadl polowe lodowki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach