Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety wcale nie chcą i nie lubią inteligentnych mężczyzn

Polecane posty

ponieważ są trudniejsi w obyciu + mądrzejsi od nich...💤 zamiast tego , polecam im skupić się na odpowiednim wyglądzie + zaradności , ponieważ pod tymi względami, potrafią nieźle wybierać... [śpioch]

zależy od kobiety, niektóre potrzebują inteligentnego, by móc zaufać w jego mądrość i pozwolić sobie przy nim być słodką kobietką :)

inteligentni faceci pokazują wam to , czego nie chcecie widzieć - ponieważ zawsze wolicie żyć iluzjami dlatego lepiej będzie jak będziecie używać w życiu idiotów, którzy się do was w pełni dostosują i spełnią wasze iluzje

Gość wredna wydra
mnie tam kreci mozg u facetow - mowcie co chcecie - lepiej miec o czym z nim rozmawiac niz traktowac takiego jako ozdobe... sZKODA TYLKO ZE JEST ICH TAK MALO...

Gość uczę się szermierki
Chyba jakaś inteligentka Ci dała popalic.

Gość .TTT
ja tam wolę inteligentnych. Są ciekawsi :

mnie tam kreci mozg u facetow - mowcie co chcecie - lepiej miec o czym z nim rozmawiac niz traktowac takiego jako ozdobe... sZKODA TYLKO ZE JEST ICH TAK MALO... potrzebujesz mózgu faceta jako przeciwwagi swojego? długo tak nie pociągniecie - na tych "mózgach"

rev, może czas skupić sie an czymś więcej niz wyglądzie kobeity, a ta cie nie k9opnie bo jestes za inteligentny :)

Chyba jakaś inteligentka Ci dała popalic. inteligentki nie dają popalić , tylko rozpalają...ale to stosy nie pod ochroną , więc najczęściej giną w deszczu idiotek

Krwawa Wilczyca dlatego go nie mam , chyba chciałaś napisać tylko teraz nie odwracaj ponownie tego co próbujesz postawić tradycyjnie - do góry nogami

fik a może na jakiś czas przestać wypisywać te same bzdety , co zawsze? po co sprowadzać tradycyjnie wszystko do tego , ze akurat ktoś kogoś kopie? to wzmaga ograniczenie pola widoku

Gość dobre prowo
ale to już było.Tak wolimy :przystojnych, głupich , z fiutami tak grubymi jak portfel ,,, zadowolony:D

migo problem leży jak zawsze w tym , ze inteligentne kobiety nie są pod ochroną a nie , że ktoś ma z nimi problem ...

ale to już było.Tak wolimy rzystojnych, głupich , z fiutami tak grubymi jak portfel ,,, zadowolony zadowolony miłych koszmarów

rev, żadna normalna kobieta nei poczytuje inteligencji za wadę, chyba spotykasz same nienormalne przykro mi , ale tego jeszcze nawet nie wiesz i nie dorosłaś do tego , więc póki sama sie o tym nie przekonasz , to....

Revuś, no ja jakoś pamiętam piejące nad Twą inteligencją dziewuszki:classic_cool: BTW, jesteś równie tradycyjny jak ja i fiku więc nie wypominaj:P "tylko teraz nie odwracaj ponownie tego co próbujesz postawić tradycyjnie - do góry nogami " Aha, wolisz bym stawiała niż odwracała?

Gość dobre prowo
przecież taką tezę postawiłeś , sam sobie zaprzeczasz...takie narzekania prawika ziew typowe

nie wiem o czym mowisz, bo na pewno nie w imieniu kobiet. kobviety lubia inteligentnych. dla mnie facet musi byc inteligentniejszy ode mnie, inaczej nie ma szan, musi mi imponowac..

Gość do Krwawa Wilczyca
Ty mieszkasz w Sczecinie z tego co pamietam, tak kiepsko tam z facetami? Pytam bo mam tam znajoma i wiem ze dlugo juz sama :P

Gość do Krwawa Wilczyca
* Szczecinie

Gość taka se mała
rev kochany mój dywaniku chyba się z Tobą nie zgodzę. Nie tylko uroda się liczy i zaradność, ważne jak nie najważniejsze są rozmowy do świtu. A to tylko z inteligentnym gościem jest możliwe 😴

Krwawa Wilczyca piały tak samo jak faceci pieją nad Tobą nie stawiaj i nie odwracaj sie... przecież taką tezę postawiłeś , sam sobie zaprzeczasz...takie narzekania prawika ziew typowe potwierdziłem a nie zaprzeczyłem qrwa Fikuśna, no weekend się skończył więc trzeba nieudane polowania opisac, każdy robi na swój sposób o następna patrzy po swoim doświadczeniu na innych - cóż , typowe...

Nie wiem czy można to uzasadniać miejscem zamieszkania...zależy jakie kto ma wymagania, ale ze Szna ludzie po studiach uciekają raczej, więc powyżej 25 roku życia może i faktycznie mniejszy wybór jest:P