Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety wcale nie chcą i nie lubią inteligentnych mężczyzn

Polecane posty

Gość dobre prowo
rev , jeśli dana sytuacja spotyka cię enty raz ,,, może pora poszukać przyczyn?Albo wiesz jakich szukaja i dajesz sobie spokój , albo walisz z baranka kolejny raz w ścianę , żeby potwierdzić sobie qrwq znowu trafilem na qrwę , he? Nie wpadłeś na to ?

rev kochany mój dywaniku chyba się z Tobą nie zgodzę. Nie tylko uroda się liczy i zaradność, ważne jak nie najważniejsze są rozmowy do świtu. A to tylko z inteligentnym gościem jest możliwe mała tak wiem , zgadza sie - a po skończonej rozmowie do świtu , nadchodzi kolejny dzień np.zapierdalania - na damę lub na jej uroczą minę by nie zgasła...

Gość do Krwawa Wilczyca
Zgadza sie, po studiach wielu jej znajomych tez stamtad wyjechalo, tyle.

rev , jeśli dana sytuacja spotyka cię enty raz ,,, może pora poszukać przyczyn?Albo wiesz jakich szukaja i dajesz sobie spokój , albo walisz z baranka kolejny raz w ścianę , żeby potwierdzić sobie qrwq znowu trafilem na qrwę , he? Nie wpadłeś na to ? ale ze mną jest ok - muszę to qrwa wyjaśniać? obserwuję zjawisko i walnąłbym w ścianę łbem - ale nie swoim....mój łeb jest bezcenny i nic nie kosztuje...

rev, zrobiłes się chamski i szorstki :O więcej optymizmu 🌼 jeszcze znajdziesz swoją piękną i inteligentną damę :)

Gość taka se mała
hmmm... jeśli dama jest pusta i liczy na kasę to tak. Ja nie mówiłam o codziennych rozmowach do świtu, nie łap za słówka.

rev, zrobiłes się chamski i szorstki zawsze jestem...przesilenie jesienne po lecie- minie i będzie bardziej łagodnie...

Gość dobre prowo
frustracją nie rozwiążesz problemu ,,, jakoś mała ta twoja inteligencja .Komplikujesz a dzieci z tego i tak nie będzie

"piały tak samo jak faceci pieją nad Tobą " To nie popadaj w samouwielbienie;) "nie stawiaj i nie odwracaj sie..." Po pożegnaniu się odwrócę, głupio było by iść tyłem... "o następna patrzy po swoim doświadczeniu na innych - cóż , typowe..." Ja nie polowałam:) ­ "do Krwawa Wilczyca" no niestety, perspektywy tutaj są dość kiepskie.

hmmm... jeśli dama jest pusta i liczy na kasę to tak. Ja nie mówiłam o codziennych rozmowach do świtu, nie łap za słówka. taaak leżenie we dwoje tylko wtedy , kiedy można lub ma się humor? koniecznie na materacu...:classic_cool: frustracją nie rozwiążesz problemu ,,, jakoś mała ta twoja inteligencja .Komplikujesz a dzieci z tego i tak nie będzie a z ciebie psycholog jak ze mnie głupiec...

Ludzie polują dla skór... Ja jestem syta a trofeów nie potrzebuję:) Więc nie martw się o mnie;) Jesień kalendarzowa już się zaczęła właściwie, zapach też wieczorem czuć odpowiedni to nie miej tak naburmuszonej minki:P

Gość taka se mała
dokładnie humor, rozluźnienie,wzajemny masaż i wszystko czego dusza zapragnie. Obowiązki i pracę ma każdy nie sztuką jest mówić i myśleć tylko o tym. Sztuką jest to zostawić za drzwiami pokoju i cieszyć się wspólnymi chwilami tylko dla siebie. Na tym według mnie polegają szczęśliwe chwile. A do tego potrzeba inteligentnego faceta,a takich niewielu niestety :( .

Gość no głupi to jesteś
to widać, problemy prawika na utrzymaniu ,,,, urodziłeś się debilem czy miałeś wypadki w trakcie życia ,,, idź daj w kanał czyli zwal pod jotpegi

Gość no no revik
trza spac jutro szkola :D

ja lubię tylko inteligentnych. co miałabym robić z facetem, który nie dorównuje mi intelektem?

Gość jak to co ???
kleczala i ssala jak odkurzacz co innego potrafisz

Gość tralala777
g*** prawda, z moich obserwacji wynika, że to właśnie mężczyźni, chociaż dużo mówią o tym jak to chcieli by mieć inteligentną dziewczynę, to jak przyjdzie co do czego wybierają kobiety o dużo niższym ilorazie inteligencji od swojego, nie wiem czy to pomaga im podbudować swoje ego, czy muszą czuć się jak nauczyciele, mentorzy opiekuni... Nie wiem o co chodzi, ale to faceci w tej kwestii są mocni tylko w gębie, w rzeczywistości znam maksymalnie dwóch, którzy z inteligentną dziewczyną byliby gotowi nie tylko rozmawiać, ale zdecydować się na coś więcej. Może generalizuję, może pechowo trafiam, ale w takim razie to samo można powiedzieć o autorze tego wątku, który najwyraźniej spotykał tylko określone typy kobiet.

Gość tralala777
Dodam jeszcze, że nie wyciągam wniosków jedynie na podstawie własnych doświadczeń, ale także tego co obserwuję w swoim otoczeniu. Własnej inteligencji nigdy nie jestem pewna, to znaczy nie jestem pewna pułapu, na jakim ona stoi, mimo wszystko jednak mam jakieś tam powody, by móc założyć, że nie jest tak źle.

Gdyby kobiety pociągała inteligencja to Stephen Hawking był gwiazdą z okładki Playgirl :o

Gość prawda w końcu
piszesz cos madrego