Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwicowa baba

Pytanie do osób chorych na NERWICĘ?

Polecane posty

Gość nerwicowa baba

Czy wy też unikacie rodziny?mamy?tataty? zamykacie sie w swoim pokoju i nie chcecie z nimi przebywać? Co dziwne ja nie mam problemów z obcymi ludzmi ale zamykam się na najblizszych,mame,tate, babcie,kuzynostwo

Gość nerwicowa baba
jest tu ktoś z nerwica?

Gość 4234234234
nie, niby dlaczego?

Gość nie chcemy tu tego trola
glupie pytanie, sa rozne nerwice i troche roznie mog sie objawiac u kazdego.

Gość 4234234234
faktycznie, mega- pojebane pytanie. :( Twoje IQ wynosi ponizej 60 autorko

Gość nerwicowa baba
ja mialam zawsze dobre relacje od od jakis 2 lat calkowicie sie od nich izoluje i nie wiem dlaczego to robie:-( strasznie mnie to meczy bo nie chcę tego a robię to

Gość 4234234234
moze chcesz ich podswiadomie oszczędzic? Daj tym ludziom spokój! Nik t nie lubi się zadawac z jakimiś znerwicowanymi pojebkami!

Gość martttulini
ja mam tak ze unikam rodzicow rodziny nie wiedza nic o mnie moim calym dniu co robie, nie znaja moich znajomych ani chlopaka a jak cos chca zapytac ja wpadam w szal zaczynam plakac i robie awanture ze to nie ich sprawa nie wiem czmeu tak jest meczy mnie to np z mama chlopaka mam dobry kontakt jestem otwarta ale przed rodzicami mam taka blokade, wczoraj bylam na weselu a oni nie pytali nawet z kim bo jak chcieli cos spytac zaczelam sie drzec i wpadlam w szal nie wiem czemu i co mam z glowa dodam ze mamm 23 lata

Gość 4234234234
dobra rada: wsadz nerwy w konserwy!

Gość 4234234234
wpadlam w szal nie wiem czemu i co mam z glowa dodam ze mamm 23 lata a moze lewatywa by coś podziałała?

Gość nerwicowa baba
marttu ja się nie wykłócam z nikim, ja unikam, nie siedze z nimi, nie rozmawiam.przychodze z rpacy i odrazu chce jak najszybciej zjesc i isc do swojego pokoju, 5 minut rozmowy na dzien o pogodzie i tyle

Gość jiojijoij
a masz regularne miesiączki autorko? u kobiet często zerwicowanie i wariowanie jest spowodowane niedocuchaniem zwanym jako PMS. Czy w skrócie: potrzeba ci Chuuja

Gość martttulini
tak ale ja nie wiem męcze się z tym ale mam taką blokade ze nie potrafie tego zmienic jestem stara baba 23 lata to juz mają dzieci i męża a ja się wstydze przyznac starym ze mam chlopaka bo sie boje ich reakcji na niego ze ko skrytykuja ze nieladny zaniski ze sie nie uczy tylko pracuje.. nie wiem chyba jeste jakas cofnieta..

Gość facett22
chyba jesteś i to ostro cofnięta, cwicz rozwieranie nóg, to ci pójdzie dobrze