Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andddddżela

Posikałam się w miejscu publicznym, tragedia

Polecane posty

Gość andddddżela

nie wytrzymalam i puscilam, stalam w pociagu juz mial sie zatrzymac na stacji , chcialam wysiasc i wtedy puscilam, ludzie sie na mnie patrzyli ,nawet nie wiecie jaki wstyd :( spuscilam glowe i ucieklam przed siebie z walizką :/

Gość andddddżela
mial ktos tak

Gość a tam przejmujesz się
jak nikogo znajomego tam nie było, to nawet bez echa żarcików to przejdzie. każdemu się może zdarzyć, różne scenariusze pisze życie zagonionego człowieka w ciasnym tramwaju. :classic_cool:

Gość andddddżela
To była SKM-ka a tam WC jest zamknięte

Gość wwwwwwwwwwww
faktycznie u nas na trasie Gdansk 0 Rumia są np zamkniete.

Gość Adada daaa
jak to kible zamknięte? Gdzie wy mieszkacie?

Gość gość
Miałam podobnie w autobusie. Jechalam 4godziny i myślałam że jakoś wytrzymam ale ostatnie pół godz to koszmar...... Staliśmy w korku w warszawie i tak mnie zaczął pęcherz boleć ze wolalam się zlac niż żeby mi peknal.....

Gość One One
ŁADNE JAJA:-)

Gość gość
Ja sikam ze strachu, a mam 22 lata. To jest dopiero tragedia.... Czasem popuszczam ze samego strachu że mogę się posikać. Teraz nawet w upały chodzę w podpasce.

Gość gościówka99
oj tam moja siostra jechała busem i dziewczyna tak się zesrała, że aż na podłogę kapało :/ kierowca musiał zrobić postój i ogarnąć to, bo to na początku podróży się stało, pomyśl co ta dziewczyna musiała przeżyć :D ale nie kumam, mogła poprosić o postój, przecież to nie pociąg który nie zajedzie na stacje paliw :P

Gość gość
Tylko ze kierowca mówił że za 5min będziemu na stacji a przez korki zeszlo pól godz..... A później nawet nie byłam w stanie się z tym pełnym pecherzem podnieść. Łzy mi z bólu tak leciały ze masakra....... Później już mi było wszystkoj jedno. Mało było ludzi wiec nikt nie widział. Wysiadajac przewiazalam bluzę przez pas i chyba nie było widać...... Tylko co sobie pomyślał kierowca jak znalazł mokre siedzenie to nie wiem :-)

Gość gość
Mam taką znajomą, ktora tez sika ze strachu :D naprawde tzn moczy sie lekko, kiedsys na maturze sie posikała, brzmi to smiesznie ale ciezko musi jej z tym byc