Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co o tym myśleć...

znajomi chłopaka z którym dziś spotkałam się 1 raz nazwali mnie wieśniarą

Polecane posty

poznaliśmy się przez internet kiedyś po pijaku zaczepiłam go na fb.com i napisał tak się zaczęło... piszemy jakieś 3 miesiące, mieszkamy 100km od siebie i dziś zupełnie nie spodziewanie zadzwonił do mnie że jego znajomi wybierają się do dębowego dworu to taki ośrodek wypoczynkowy który jest w mojej miejscowości i dostał propozycję żeby jechać z nimi i przyjedzie jeśli się spotkamy, zgodziłam się poszłam taka zestresowana był z 2 kolegami i koleżanką na początku wyszedł po mnie, poznaliśmy się jego znajomi siedzieli na huśtawce kiedy podeszliśmy do nich ta dziewczyna zmierzyła mnie z góry na dół i zaczęła się śmiać tak perfidnie że od razu było mi głupio, posiedzieliśmy chwilę za bardzo niestety się nie odzywałam nie wiedziałam co po czym on poszedł do łazienki, zostawił mnie samą z nimi a oni... wogóle się do mnie nie odzywali!!! gadali między sobą więc zakłopotana oddaliłam się i udawałam że do kogoś dzwonię wiem że to było głupie ale nie wiedziałam co robić i wtedy ta dziewczyna powiedziała "skąd kamil wziął tą wieśniarę" po czym jeden z jego kolegów odpowiedział "co ty chcesz zajebista laska" i zaczeli się śmiać.. nie wiem czy myśleli że togo nie słyszę.... chciało mi się płakać dosłownie dlatego napisałam do niego sms żebysmy pogadali sam na sam bez nich, poszliśmy na spacer ale normalnie tak źle się czułam oni cały czas się gapili i powiedziałam że muszę iść moze spotkamy sie innym razem... dostałam buziaka w policzek na dowidzenia niedawno puścił mi sygnał... nie wiem czy chodziło im o mój ubiór... miałam na sobie adidasy, czerwone spodnie, granatowy płaszcz z paskiem, czarną torebkę i czarną opaskę wiydaje mi się, że normalnie byłam ubrana to że ta laska była odstawiona i miała jakieś markowe rzeczy to nie znaczy, że każdego stać....

nie wiem czy mam do niego jeszcze pisać czy on też uważe mnie za wieśniarę....

Gość Przybyszzwietnamu
Nie martw się:) zachowanie tych ludzi świadczy o ich niskiej kulturze:) Jak chodzi o ubiór warto ubierać się gustownie, ale markowe ubrania nie maja znaczenia, chyba dla pustaków;/

Zacznę od tego, że nie ubiera się adidasów do płaszcza..... może ta dziewczyna jest na to uczulona, ma wyczucie i uznała dlatego, że jestreś wieśniarą nie wiem...

Gość efka krefka
Pewnie zazdrosna, jeden z jej "entourage" próbuje się odbić... nie przejmuj się...

Gość Przybyszzwietnamu
Nawet jak ktoś zrobi gafę w ubiorze, to nie ma się co z niego wyśmiewać, nikt nie jest ideałem, a najgorsze to takie pustaki oo niskiej kulturze, którzy uważają siebie za nie wiadomo co;/

głupio mi teraz napisać do niego....

Gość Przybyszzwietnamu
Nie marnuj szansy z powodu tej sytuacji, ważne co on myśli:). Nie rezygnuj tylko dlatego, że jakieś pustaki nie umiały się zachować:)

Gość Ruda Różaniecka
widziałam , byłam , potwierdzam

Gość wsnhegigor
Co Ty się prostakami przejmujesz? Naprawdę interesuje Cię facet, który ma takich znajmoych?

Dostałam smsa od niego... "hej, ja dopiero dojechałem do domu... zastanawiam się dlaczego tak szybko uciekłaś, nie wydawałaś się nieśmiała kiedy pisaliśmy :>:*"

ta laska to dziewczyna jego kumpla... oni są z rzeszowa ja nie wiem może siedzą wszyscy i się nabijają ze mnie...

Gość Ruda Różaniecka
nic ci miasto nie mówi? .... prowo zieeeew 0/10

już chyba wszystko zmarnowane nie otworzę się przed nim:o

no miejscowość się zgadza i co z tego??? Mówi mimieszkam tam

Gość Ruda Różaniecka
bo prowoooooo,,,, kiepskawe

po czym to wnioskujesz??

Gość miśka:p
to właśnie oni pokazali prawdziwą wieś, nie przejmuj się hołotą

nie wiem co o tym myśleć... - napisz temu kolesiowi prosto z mostu co cie gryzie i może on to jakoś wytłumaczy

wydaje mi się, że ta dziewczyna mogła być jakąś pasjonatką mody a akurat płaszcze z paskami i czerwone spodnie dawno wyszły z mody jeśli śledzi trandy na bieżąco i spotkała kogoś kto za nimi nie podąża to uznała tą osobę wieśniarą a on wcale nie musi tak uważać faceci nie znają się naprawdę na modzie... więc nie masz się czym martwić pisz z nim normalnie i tyle :)

Gość józef z baziem
Też tam byłem i kąpałem się w tym bagnie

może nie pisz mu tego!! on wtedy będzie myślał dlaczego tamta tak powiedziała a jeśli spodobałaś mi się to po co mu mówić że ktoś uważa Cię za wieśniarę??? nie pisz pod żadnym pozorem