Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoriana

ślub Oli Kwaśniewskiej - jak wypadła?

Polecane posty

Gość gregoriana

Jak oceniacie jej wygląd? Jak dla mnie zbyt dużo szumu a efekt przeciętny. Na plus makijaż i biżuteria. Fryzura prosta, skromna - jest ok, ale podobno kosztowała 1500 zł (!). Gdyby jeszcze welon był jakoś inaczej upięty... Suknią jestem bardzo zawiedziona. Materiał wydaje się być ciężki, na zdjęciach wygląda tandetnie. Gorset zupełnie niedopasowany do figury panny młodej. Wg mnie Jolanta Kwaśniewska miała o wiele ładniejszą sukienkę.

Gość adfadfadf
Nudny ślub dzieci komuchów.

Gość Salamandraa
Według mnie suknię miała piękną, chociaż przypuszczam że to tafta , która o dziwo jest bardzo tania. Co do fryzury to myślę że jej pasowała, ale to że PODOBNO kosztowała 1500 zł to nie uwierzę bo PODOBNO to miała mieć suknię w hafty z przody krótszą z tyłu dłuższą i co? zwykła plotka na całe szczęście. Według mnie wyglądała super :)

Gość Renkaaa
Nie podobało mi się. Ani kiecka (potworek), ani bukiet. Kiecka to w ogóle dramat.

Gość ertteee
ja już to gdzieś pisałam Ola wyszła koszmarnie, jedyne co było ok to makijaż suknie wygnieciona, sprawiała wrażenie niedopasowanej za to Jolanta wyglądała pięknie:)

Gość sylwiaaaa126
Suknia okropna, fryzura nie dla niej, wpiecie welonu pod kok: masakra. Makijaz i bizu bardzo ladne:) Podpisuje sie pod tym, ze jej mama wygladala o niebo lepiej:P

Gość myszekss
Moim zdaniem niestety słabo. Z plusów makijaż. Z minusów FATALNA fryzura - to jest ładna dziewczyna ale żadna piękność. Na takie odsłonięcie twarzy może pozwolić sobie tylko naprawdę piękna kobieta z wyrazistymi rysami a nie słowiańska pyza. Plus napchane coś do środka tego ula, nie wiem co to za przyjemność nosić kawał gąbki na głowie. Sukienka - też minus. Takie mocno wycięte serduszko wygląda tandetnie, góra tiulowa by uszła gdyby nie obsranie tymi koralikami. Nie kupuje mnie ani baskinka ani kształt dołu a całość wygląda na wygniecioną - może to taki styl, ale wygląda niedbale i nieelegancko. Duże nie.

Gość moim zdaniem sukienka
koszmarna- mogła skorzystać z usług jakiegoś innego projektanta, bo pani Pilewicz niestety się nie popisała, jestem jak najbardziej zwolenniczką prostych, raczej skromnych sukienek, ale ta to jakaś totalna porażka, fryzura okay, choć nie do końca jej pasowała, super makijaż- wyglądała świeżo i ładnie

Gość nie wiem jak to zorganizować
Z minusów FATALNA fryzura - to jest ładna dziewczyna ale żadna piękność. Na takie odsłonięcie twarzy może pozwolić sobie tylko naprawdę piękna kobieta z wyrazistymi rysami a nie słowiańska pyza. to mnie zaintrygowało. czyli tylko wyjątkowo piękne dziewczyny powinny mieć odsłonięta twarz? (koki i inne upięcia?) a ładne i przeciętne po brzydkie tylko rozpuszczone?

Moim zdaniem wyglądała tak sobie. Suknia miała brzydki dół, który zniekształcił jej figurę i do tego ten brzydki materiał. Góra sukienki może być, ale szału tez nie robi. Makijaż i fryzura na plus;] Myślę, że mogła wyglądać dużo lepiej.

Gość blablable bla
kwasniewska JEST WYJATKOWO LADNA. i mogla sobie pozwolic na taką fryzure.

Gość Renkaaa
Fryzura nienajgorsza, z całej tej stylizacji tylko fryzura i makijaż dały rade. Tylko ten welon źle wpięty.

Gość Andzia z parku
Jak dla mnie fryzura - ujdzie. Makijaż ok. Bukiet też się mi podobał - lubię takie minimalistyczne. Podobny miałam na swoim ślubie ;) tylko inny kolor. Za to suknia - porażka. Góra - miałam wrażenie, że zaraz jej ten gorset opadnie. Dół z tego materiału - do kitu totalnie. Pani Jolanta - jak zawsze elegancka :)

Gość moim zdaniem sukienka
p. Jolanta wyglądała rewelacyjnie

Gość karola111
Moim zdaniem makijaz bardzo ladny i odpowiedni, kolczyki takie sobie, fryzura totalnie nie dla niej gdyz uwidocznila w pelnej krasie cala pyzata buzie, poza tym na 3/4 zdjec widac jej podwojny podbrodek i nie wyglada to dobrze.. Suknia..wszystkie koraliki/krysztalki wygladaly tragcznie i na tiulowej gorze, i w talii i na trenie (sic!) Gorset absolutnie nie dopasowany, wygladal jakby mial za moment sie zsunac. Welon dosc krotki w dodatku wpiety pod kok, porazka. Material sukni ciezki, za ciezki, wygladal na pognieciony..Ola ma fiure dosc szczupla a w swojej stylizacji slubnej wygladala na strasznie przysadzista. Dlaczego w wyborze sukni nie skonsultowala sie z p. Jolanta? Co jak co, ale na tym slubie prezentowala sie o niebo lepiej od corki, styl i klase ma chyba wrodzona. Poza tym majac do dyspozycji taaaakie pieniadze spodziewalam sie czegos ekstra, a tu slabo, oj slabo. Wiekszosc PM z kafe na pewno bedzie wygladalo duzo ladniej:)

Gość klaudia1617
góra sukni bardzo ładna ale ten dół jakis taki....nie wiem jakaś dziwna ta suknia nie da sie powiedziec czy ladna czy nie, niby prosta , ale ta gora nie dopasowana, kolczyki trojkąty-to w ogole z innej bajki. dziwnie sie ukladala ta suknia,

Gość najgorsza ta fryzura
mnie najbardziej NIE PODOBA SIĘ fryzura. ie cierpię takich przylizanych koków. 1500zł to chyba kosztowała razem z regenaracją, odżywkami, farbą i próbnymi uczesaniami suknia nawet może być, wiadomo że nie pójdzie w takiej sukni jakie wybieraj pospolite panny młode

Gość boski makijaz
od razu rzucił mi sie w oczy, suknia niestety na dole cieżka, marszczyła sie brzydko, no kok jak kok, nie każdemu w nim ładnie ale najlepszy to mąż trzymający parasol tylko nad sobą, a na kolejnych zdjceciach panna młoda miała ślady kropel deszczu także myśle że z jej budżetem mozna bylo coś naprawde fajnego wybrać, a najważniejsze DOBRZE skrojona i uszytą suknie

Gość hghghgg34
"Według mnie suknię miała piękną, chociaż przypuszczam że to tafta , która o dziwo jest bardzo tania" tafta, to gęsto tkana tkanina z naturalnego jedwabiu i do tanich to ona nie nalezy. poliestrowe wieczorowe kreacje, które kupujesz na bazarkach nie maja nic wspólnego z prawdziwą taftą.

hghghgg34 - cokolwiek to było, nawet jeśli ta światowa wspaniała i droga tafta, to i tak wyglądało bazarowo. Szczerze mówiąc, czekałam żeby zobaczyć p. Olę na ślubie, dobrze wiadomo że to bardzo bogata rodzina (nie wnikam już z kąd, nie ten temat..). A tu takie zaskoczenie - niemiłe! Te kryształki przy sukni strasznie odpustowe, ale przede wszystkim ten straszliwie zmięty materiał ! A fryzura ładna czy nie, to źle dobrana, bo tworzyła wrażenie ogromnej głowy. Makijaż ładny, piękne kolczyki. I nie wiem, czemu miała buty bez palców, to nieeleganckie, zwłaszcza do tego typu sukni ..

powiem tak, Ola to jest ekstra laska naprawde ale na wlasnym slubie wygladal beznadziejnie. Suknia straszna!! w szczególnosci ta gora! Po prostu porazka. Wlosy okropne. naprawde brzydka. a reszta ok. makijaz spoko, skromna bizuteria, calosc 4/10

Gość csdrfdae
a mnie suknia podobała sie ale sama pewnie takiej bym nie ubrAŁA... oLA wygladała duzo, duzo lepiej niz Liszowska z biustem na wierzchu a co do sukien dla mnie wszystkie sa takie same kiczowate . nic za serce mnie nie chwyta nawet ta ktora ja mialam na ślibie uwazam za przeciętną :/

Gość @ _Kreska_
Sukienka miała być chyba bardzo oryginalna, ale wyszło słabo. Góra nieładna, szczególnie ten dziwaczny dekolt-serduszko, dół wygnieciony. Welon=koszmar!!! Krótki i pod kokiem. Reszta może być ale bez rewelacji. Zarzekanie się że chcą prywatności a w poniedziałek obszerny wywiad w Vivie-żenada roku;/

Gość Makijaż super,
kryształy na sukni super,suknia mi się nie podobała, była niedopasowana do figury,gorset kojarzy mi się ze zbroją, i po co ten pas materiału wszyty na przodzie spódnicy.Pani Pilewicz nie popisała się tym projektem, suknia niby o prostym kroju ale wyszedł zlepek kilku sukni z innej bajki.

Gość ta suknia kosztowała
niby 12000, ale nie było tego widać, Ola ma super figurę a ta suknia ją przytłoczyła, materiał ciężki, wygnieciony i dziwny fason niby prosty a zniekształcił jej sylwetkę.I w tym gorsecie biust był za nisko.

Gość dhsssdgssus
"I nie wiem, czemu miała buty bez palców, to nieeleganckie, zwłaszcza do tego typu sukni .." głosisz zasady małomiasteczkowej prowincjonalnej elegancji rodem z PRL-u. zasada zakrytych paluchów nie obowiązuje od bardzo dawna. zobacz sobie w jakich butach biorą ślub znane kobiety ubrane przez topowych projektantów czy jakie buty maja modelki prezentujace kolekcje slubną Very Wang, to zobaczysz, że nie wiesz o czym gadasz. kryte czółna obowiązują bezwzględnie tylko w przysłowiowym Pcimiu Dolnym. od siebie dodam, że nie rozumiem popularności Leszka Czajki- nie znam nikogo kto by był zadowolony ze strzyzenia u niego i ten kok wielka buła za 1500 też mówi sam za siebie