Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehająca ona

godzinę temu wysłałam smsa :(

Polecane posty

Gość ehająca ona
no straszne, strasznie wkurwiające i irytujące :P frodo: on wie, ze ja wiem, że nie spał- bo wysłąłąm smsa przed 23- NIGDY o takiej porze nie spi ;-) i ja WIEM, ze on jutro juz nie odpisze- słowo, tego jestem pewna jak niczego innego :P

Gość ehająca ona
i tak, horror :P bo to tak jakbyscie zrobily dla kogoś wypaśną kolację, a ten ktos nie przyszedł :P tak wlasnie sie czuje, bo cos dla niego mam :P

Gość ehająca ona
no dupa no... i wkurw i rozczarowanie😭

Gość ehająca ona
no ale to nie kolacja! to taki przykład ino! :P

Gość ehająca ona
widzisz frodo- jestem tak głupia, z jestem tylko dla niego :O a gnida nie odpisuje nawet na smsa 😭

Gość ehająca ona
no i dobrze- bo nieodpisywanie jest zachowaniem chujowym ina spraawa, jak np ktos nas wpienił, zawinił czy cokolwiek ale tak? czyste kurewskie chamstwo

Gość ehająca ona
nie, nie ucieszyłąbym się- ulżyłoby mi :O a fotki nie dostanie :O podsycanie emocji to jedno, a takie bezsensowne coś- to objaw sadyzmu psychicznego :O jeśli on robi to z pełną świadomością, to ja dzięki temu wiem, ze jemu na mnie nie zależy w ogóle :O i tyle

Gość ehająca ona
zwyczajnie by mi ulżyło- to nie ma nic wspólnego z radością ciesze się wtedy, jak on nap[isze coś niespodziewanie, a nie kiedy mi ODPISZ fakt, ze ktos odpisuje uważam za OCZYWISTY a jak ktos nie odpisuje, to potem czeka na jakiegokolwiek smsa ode mnie przez dłuuuuuugi czas

Gość ehająca ona
święto? nie- jak ktos olwa mojego smsa, to później ja olewam tego kogoś, chyba, ze przeprosi :O PROSTE

Gość ehająca ona
on nie miał problemów z odpowiedzią na pytanie co robi- zwykle wtedy pisał, co robi... tez mi filozofia

Gość ehająca ona
'później olewam'- a założyłąm temat bo mi przykro i jestem zła... a olewaniem będzie to, ze juz więcej do niego nie napiszę pierwsza przez bardzo długi czas- chyba, ze przeprosi- juz mowilam

Gość ehająca ona
ludzie- zapytałąm co robi- on nie ma problemu z odpowidzeniam na to pytani... a zapytałąm po to, zeby wiedziec gdzi mniej wiecej jest, zeby mu to zdjęcie przesłać :O bo przeciez jakby był ze znajomym to bym nie wysłąła często na pytania tgo typu odpowiadal ze np jest tu i tu i pytał 'a co?' no i niczego więcej dziś od niego nie oczekiwałąm

Gość ehająca ona
klawiatura mi szwankuje, wybaczcie pozżerane litery :P