Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana_MAma_Goscinnie

Szkoła Europejska w Łodzi

Polecane posty

Gość Zatroskana_MAma_Goscinnie

Szukam osób, które chodziły do Szkoły Europejskiej w Łodzi. Ponoć to świetna placówka, a ja chce tam wysłać starsza córkę za rok. Czekam na Wasze opinie;)

Gość Niby ktoś
Ta szkoła to kompletne dno

Gość K.A.
Szkoła Europejska w Łodzi to bardzo dobra placówka, choć są "pewne" niedogodności. Co do zalet: świetni nauczyciele, nieliczne klasy, bardzo dobre wyposażenie (tablice multmedialne itd.), dobrze wyposażona biblioteka. Wyniki z egzaminów zawsze na najwyższym poziomie. Wady: przede wszystkim zarządzanie przez dyrektora (kadra nauczycielska mimo swej fachowości często ulega zmianie, zwykle podłożem są konflikty z w/wym.), koszty też nie są małe. Mam nadzieję, że pomogłam

Gość mama jedenastolatki
Jestem zadowolona z tej szkoły. Córka lubi się uczyć i nie nudzi się na zajęciach. Bałam się na początku, czy da radę z materiałem (tak dużo języków), ale na żadne korepetycje nie chodzi. Dzieci w klasie jest na tyle mało, że nauczyciel ma szansę ogarnąć wszystkich i dobrze wytłumaczyć.

Gość gośćxyfuvihihnopmmlmbg
A wiec klasy sa bardzo liczne ok.18 dzieci. Kadra caly czas nowa. Brak realnego wpywau rodzicow na COKOLWIEK. Szkola mala,mikro klasy brak przestrzeni. Zajecia dodatkow to pic na wode-zapchaj dziury. Ankielski ok,ale hiszpanski plus niemiecki ew.francuski to totalna bzdura. Wycieczki szkolne przymusowe. W sumie nie widze roznicy z panstwowa i tylko to ze mam bardzo blisko sprawia ze corcia tam chodzi

Gość oszukana przez szkołe
Ta szkoła to jedno wielkie oszustwo, absolutna porażka, ale i tak każdy musi się przekonać na własnej skórze. Brak nauczycieli, wszyscy odchodzą, zmuszeni do pracy za niegodne pieniądze. Tak było jest i będzie. Szkoda dzieci,które trzeba stamtąd zabierać, przenosić do innych szkół. Dzieci są ofiarami krwiożerczych zapędów dyrektorki.