miriam19 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Nurtuje mnie jedna rzecz. Jakieś 30h temu uprawiałam seks oralny a moim chłopakiem. Chłopak szczytował, nastepnie poszedł do łazienki, obmył ręce dawa razy i wrócił do sypialni. Nastepnie po 2-3 wsunął palec do pochwy... Przyznam że prawdopodobnie miałam dni płodne bo ostatnią miesiaczką dostałam 10 września. proszę o opinię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani.gienia Napisano Wrzesień 24, 2012 jestes w ciazy na 100% przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 poważnie pytam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 NIE, NIE JESTES W CIAZY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 poważnie pytam.. naprawdę już nie wiem co mam robić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 NIE, NIE JESTES W CIAZY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 przepraszam coś mi skopiowało. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no coraz głupsze Napisano Wrzesień 24, 2012 te pytania dotyczące ciąży- a jakim cudem chciałabyś w nią zajść??? bo nie rozumiem Twojego toku myślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 to nie jest smieszne;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 to nie jest smieszne;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 27, 2012 Normalnie żarty sobie robisz. Wiesz jak sie zachodzi w ciążę w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiti88 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 wbrew pozorom zajście w ciążę nie jest takie proste;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 no nie żartuję. Teraz wydobywa mi sie biały śluz z pochwy. takiego nigdy nie miałam. gesty biały. A jak to ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 odpowie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa ona 123432 Napisano Wrzesień 29, 2012 Zastanów się dobrze czy jesteś gotowa na seks.:) Poprzez palce nie zachodzi się w ciąże. Nie ma co panikować:)... Poczytaj sobie na stronie Grupy Edukatorów Seksualnych"Ponton" FAQ i forum, tam odpowiadają na pytania związane z seksualnością człowieka. Pozdrawiam:) i nie stresuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 naprawdę można zwariować od domyślania się czy to to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa ona 123432 Napisano Wrzesień 29, 2012 Nie martw się. Nie masz się o co bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa ona 123432 Napisano Wrzesień 29, 2012 Zajrzyj tam gdzie Cię odsyłam tam znajdziesz odpowiedzi na Twoje pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 Dziękuję.. Bo potem zapezpieczliśmy się poprawnie i było ok.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa ona 123432 Napisano Wrzesień 29, 2012 Prezerwatywa obowiązkowo:), sprawdzajcie czy nie pęka , nalej do niej wody po stosunku, sprawdzisz w ten sposób czy była cała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 Chłopak nie kończy we mnie ;) Uspokoiłaś mnie, czytam właśnie to forum;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa ona 123432 Napisano Wrzesień 29, 2012 Bo wiem co czujesz, sama mam 20 lat i wiem czym to pachnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa ona 123432 Napisano Wrzesień 29, 2012 Nawet jeśli nie kończy prezerwatywe warto sprawdzać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 Naprawdę rozum podpowiada że to nie to. Mam teraz egzaminy stresuje się, jeszcze ta biała wydzielina (?) może to wszystko jest od stresu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekoladowa ona 123432 Napisano Wrzesień 29, 2012 To stres tak działa na organizm... Miesiączka Ci się spóźni jeśli będziesz się tym tak przejmowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miriam19 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 no ostatnio mam małe piekiełko w życiu ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach